Driver- problem

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
04.09.2011 22:07
Simen_01
1
odpowiedz
Simen_01
143
I am the Road Warrior

Driver- problem

Witajcie,

Mam problem z grą Driver. Otóż gdy uruchamiam grę, w miejscu jakiegokolwiek tekstu pojawia się coś w stylu "Lang?missing?", coś w tym rodzaju. Gra oryginalna, z crackiem dla wersji 2.1, a żeby nie było problemu z uzyskaniem pomocy, już wyjaśniam- zainstalowałem grę przez zewnętrzny napęd DVD na netbooku i cracka po to, żeby nie musieć wszędzie wozić ze sobą napędu.

Ktoś miał kiedyś taki problem? Udało wam się poradzić sobie z tym?

09.09.2011 23:47
Simen_01
2
odpowiedz
Simen_01
143
I am the Road Warrior

up, ludzie

09.09.2011 23:56
3
odpowiedz
Vainnas_NPC
53
Senator

A próbowałeś uruchamiać go bez tego cracka razem z płytką w napędzie? Czy wtedy też jest problem, czy gra działa normalnie?

11.09.2011 18:06
Simen_01
4
odpowiedz
Simen_01
143
I am the Road Warrior

Bez cracka działa...

Ale już ogarnąłem przyczynę. Na płytce mam polską wersję językową, a crack jest do angielskiej... To znaczy tak mi się wydaje, że to przez to. Nie mogę niestety znaleźć żadnego cracka do polskiej wersji ani oryginalnego pliku lang.eng. Czy ktoś mógłby mi jeden z nich wysłać na maila, jeśli ktokolwiek je posiada? Mój mail [email protected]

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl