Driver 2
Witam was, to moje pierwsze wejście po rejestracji. A więc pobrałem Driver2.exe i uruchomiłem okazało się, że gra jest już emulowana i uruchomiłem ją jednak w bardzo małej rozdzielczości a po kliknięciu na pasku zadań w powiększ (na cały ekran) obraz rozmazał się. Jak zmienić ustawienia sterowania gry? To jest wersja z PS1 więc czy to w ogóle możliwe? Gaz to Z a hamulec i wsteczny S, skręcanie strzałkami lewo prawo, a jak wysiąść z samochodu? Dlaczego nie mogę włączyć opcji gry na podzielonym ekranie jak na konsoli? Jak zrobić by dwa pozostałe miasta były odblokowane?
Można gdzieś ściągnąć Drivera 2 i zrobić coś by działał na PS3?
spoiler start
Mam nadzieję, że nie zostanę wyzwany od piratów itp. gra już nie jest wydawana i produkowana, nie ma jej także w sprzedaży itp. prawa do marki wykupiła firma Ubisoft + gra na własny użytek.
spoiler stop
To porozmawiajmy gdzieś indziej lub tu: http://www.emuinfo.pl/info/zobacz.php?rom_id=33108&sid=5a5d84323d32938975078dab5d9dde2b#bottom
Ale to nie jest wielkie piractwo, tej gry nie ma na PC i nigdy nie było i nie będzie, jest wersja tylko na PS1 i GBA.
Powiedzmy, że kupiłem oryginał jak zrobić kopię gry by działa na PS3?
up
Dodam, że Driver 2 jest z PlayStation (jedynka) a te gry były na płytach CD, a więc wystarczy, że skopiuję tą płytę i nagram ponownie?
Biorąc pod uwage twój nick wnioskuje że jesteś tu jednorazowo :P
Z tej racji nie pomoge :P
Czemu ??
Bo śnieg :P
[6] To nie jest odp. na moje pytanie ale nie jestem tu tylko teraz, zamierzam tu zostać na dłużej, ponieważ bardzo interesuje mnie seria gier Driver a tu pojawiają się też nowe informacje itd.
Mam 3 pliki/foldery gry nagrać na płytę CD? W jakim programie (Nero)? I w jakim formacie (jak)?
up
up