Dragon Age: Początek - zakończenie instalacji, błąd danych

Forum Gry RPG
Odpowiedz
05.11.2011 15:43
😒
1
odpowiedz
zanonimizowany813421
1
Junior

Dragon Age: Początek - zakończenie instalacji, błąd danych

Cześć.
Mam problem z instalowaniem tej gry. Szukałam już pomocy w dostępnych tematach na wielu forach, ale niestety nie do końca odpowiada ona moim wymaganiom.
Otóż próbuję instalować grę na moim kompie (nowy laptop), jednak wyskakuje mi błąd danych. Wcześniej ta sama gra z tej samej płyty instalowana była na komputerze stacjonarnym i wszystko ładnie chodziło. Płyta nie jest porysowana. To raczej też nie kwestia napędu. Niedawno instalowałam inną grę, która poza tym jest uruchamiana z płyty i wszystko pięknie chodzi. Problem pojawia się dopiero tutaj. Próbowałam wyłączać inne programy w trakcie instalacji z myślą, ze to może jakaś dziwaczna niezgodność (nie wiem, nie znam się na tym ^^;; ), ale to nic nie dało.

Czy ktoś z Was wie, o co może chodzić?

05.11.2011 16:03
Mac94
2
odpowiedz
Mac94
87
Inner Peace

Chcesz być pewny, że dysk jest ok, to zainstaluj na innym komputerze właśnie teraz. Kiedyś była instalowana, ale teraz nie działa, więc pewnie porysował się dysk. Masz oryginał, więc ściągnij pirata sobie i tyle, za grę zapłaciłeś przecież.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl