Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Dragon Age II spory problem z "dozbrojeniem"

RPG
30.08.2012 15:26
1
zanonimizowany795784
7
Legionista

Dragon Age II spory problem z "dozbrojeniem"

Witam. Mam pewien nietypowy problem.. Całą kampanię grałem składem :
1.Główna postać wojownik
2.Mag Merill
3.Mag Anders
4.Łotrzyk Varik

Całą fabułę grałem na poziomie trudnym i inwestowałem w te 4 postacie prawie wszystkie pieniądze. Kupowałem broń, różdzki, wszelkie ulepszenia. Na pozostałych postaciach nie skupiałem się w ogóle, i tylko wtedy kiedy konieczna była z nimi jakaś misja z niespecjalną uwagą dokładałem im talenty i atrybuty. No i teraz mam problem..
Dotarłem do niemal ostatniej misji gdzie będzie walka w mieście z Qunari. Niestety muszę przymusowo w swojej ekipie mieć Aveline. Umiejętności jakie wcześniej jej dodałem niestety nie pozwalają aby miała teraz dobry miecz. Udało mi się kupić średnią tarczę, jednak obchodząc całe miasto nie ma dla niej broni gdyż ma za mało atrybutu siły. W tym wypadku ma ona miecz który ma 5 ataku. W ekwipunku nie mam nic aby ją wyposażyć. Stoje w martwym punkcie i nie wiem zbytnio co dalej robić. Nie chce kontynuować dalej gry z wojowniczką która będzie padać jak mucha. A z drugiej strony cofać się wczytując grę np o pare misji do tyłu też mi sie nie uśmiecha..
Macie jakiś pomysł? Pozdraiwam

30.08.2012 15:47
Mac94
2
odpowiedz
Mac94
87
Inner Peace

Jeżeli nie mylę, to później będziesz mógł zmienić Aveline na którąś z wytrenowanych postaci. Więc musisz jedynie pokonać tych Qunari.

Forum: Dragon Age II spory problem z "dozbrojeniem"
RPG