Dodatki skyrim
Siema .
Mam właśnie do was pytanie dotyczące dodatków do skyrima.
Czy będzie można zakupić wszystkie dodatki w wersji pudełkowej ?
Trzeba poczekać na wersję GOTY.
dobrze , dobrze tyle że jak by wszystkie te dodatki wyszły to ja chciałbym kupić tylko te dodatki a nie dodatki z grą ;/
Na pewno zostanie wydana wersja kompletna, czyli z podstawką.
Sam komplet dodatków już mniej ale ja sam na niego liczę. Do takiej Mafii II wyszły w pudełku dodatki oddzielnie.
Z bliższych gier- do Fallouta 3 rozszerzenia wyszły osobno w pudełkach. Wszystkie razem są jednak tylko w GotYE.
Przeciez Downguard mozna kupic w wersji pudelkowej :http://sklep.gry-online.pl/KartaProduktu.aspx?id=4671&k=the-elder-scrolls-v-skyrim-dawnguard
Co do Dragonborna ma sie ukazac 29 styczna 2013, w Polsce pewnie pozniej bo trzeba bedzie zrobic dodatkowo dubbing :) wersja rowniez bedzie pudelkowa (tylko pamietajmy ze w pudelku jest tylko kod do pobrania gry i instrukcja nie ma zadnej plyty :)
Wiec domyslam sie ze skoro premiera dopiero w przyszlym roku w styczniu w Polsce jeszcze z poslizgiem, to wersja skyrima + oba dodatki dajmy ze nazwa bedzie skyrim full pack wyjdzie nie predko szczegolnie ze dodatki nie sa spacjalnie tanie, dawnguad kosztuje 50-60zł, dragonborn tez moze tyle kosztowac a jescze pamietamy ze skyrim od daty premiery (a to bylo to rok temu nic nie stanial) wiec ten zestaw skyrim + dwa dodatki moze kosztowac z 200zł spokojnie :( oczywiscie jesli dragonbon bedzie ostatnim dodatkiem do skyrima a tak mi sie cos wydaje ;)