Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: do jakiej frakcji najlepiej dołączyć w Risen 1???

27.12.2012 10:15
😊
1
Garrus12
37
Pretorianin

do jakiej frakcji najlepiej dołączyć w Risen 1???

Magowie - na pewno nie dla mnie raz w Gothic 2 grałem magiem i to nie dla mnie.

Bandyci - czytałem ze bandyci specjalizują się w broni białej a ja wole łuki oczywiście miecz też zawsze mam przy sobie ale jednak mimo to wolałbym stanąć po stronie dobra.

Inkwizycja - w sumie to ostatnia frakcja i chyba do niej dołączę ale jak słyszę o tym wypruwaniu mózgu to aż mam ciarki

pomóżcie bo nie wiem do której gildii dołączyć , napiszcie też do której wy dołączyliście i jak się tam czuliście ;)

27.12.2012 10:24
Apokalipsis
😉
2
odpowiedz
Apokalipsis
64
Senator

W sumie na część pytań sam sobie odpowiedziałeś. Inkwizycja stoi między magami, a bandytami, czyli jest czymś w rodzaju wojownika z obecną u boku magią (podstawową bronią jest jednak włócznia). To najzwyklej w świecie kompromis pomiędzy dwoma pozostałymi frakcjami w grze.

Swego czasu wybrałem "bandytów", to też ich gorąco polecam (ubarwisz sobie rozgrywkę, jak mniemam ;). Z kolei nie radzę przyłączenia się do wojowników z Wulkanicznej Wieży (Inkwizycja), gdyż jedyne co może do nich faktycznie przyciągnąć, to głoszone przez nich intencje i podejmowane w tym celu działania, a nie sprawność w walce i oczywiście.. satysfakcja płynąca z rozgrywki.

27.12.2012 10:26
sprite18
3
odpowiedz
sprite18
51
Generał

Ja polecam Obóz Bandytów :D

27.12.2012 13:03
Pan Wołodyjowski
4
odpowiedz
Pan Wołodyjowski
43
Mały Rycerz

Obóz Bandytów jest najlepszy, w porównaniu do grzeczniutkich wojowników Inkwizycji to nawet bym się nie zastanawiał. Tylko, że w momencie gdy wojownik Inkwizycji dostaje te takie runy co można nimi atakować i wybierzesz tą taką co uderza jak karabin maszynowy to jesteś praktycznie niezniszczalny

Forum: do jakiej frakcji najlepiej dołączyć w Risen 1???