Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Disney + - Warto czy nie warto?

Forum inne
Odpowiedz
08.08.2026 08:31
1
odpowiedz
boy3
150
Legend

Disney + - Warto czy nie warto?

Jak w tytule, myślę aby kupić sobie subkrypcje disney + aby obejrzeć filmy marvela te nowsze zwłaszcza, żeby nie być w tyle podczas oglądania avengers doomdsay. Według was warto kupić tą platforme? Dobry ma stosunek jakości do ceny? Co ona ma do zaoferowania z seriali i filmów tak w ogóle?

post wyedytowany przez boy3 2026-08-08 08:31:50
08.08.2026 08:50
1.1
odpowiedz
Asmodeus
57
Senator

boy3 Jak chcesz ogladac to warto, jak nie chcesz to nie warto. Prosciej sie nie da.

08.08.2026 08:33
cycu2003
2
odpowiedz
cycu2003
263
Legend

Jak dla dłużej to dla specyficznego widza. Jak pisze cały Marvel. Gwiezdne wojny, wszystkie filmy Disneya, Obcy. Kto co lubi. Sprawdzić można

08.08.2026 08:57
3
odpowiedz
sabaru
38
Senator

Na początku będziesz miał co oglądać ale później to ci się znudzi bo nie będzie co.

08.08.2026 09:19
Soulcatcher
4
odpowiedz
Soulcatcher
294
Crimson Desert

Premium VIP

Wydaje mi się że ogólnie nie. Część seriali nie z Disneya jest OK, niektóre hity kinowe są fajne, ale ogólnie dla mnie 2miesiące Disneya w roku wystarcza.

To samo z Netflix,którego ogólny poziom jest niższy niż Disneya ale nadrabia ilością - 3 miesiące w roku.

Dla mnie hitem jest Apple TV gdzie w zasadzie wszystko jest dobre albo bardzo dobre, mam go za darmo z innymi usługami Apple i mam bo cały czas.

Amazon TV jest tanie jak barszcz i dobre + dostajesz darmowe przesyłki z amazona wię dla mnie wychodzi za darmo jestem bardzo zadowolony.

ShowTime - 3 miesiące w roku.

Forum Forum inne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl