Disney + - Warto czy nie warto?
Jak w tytule, myślę aby kupić sobie subkrypcje disney + aby obejrzeć filmy marvela te nowsze zwłaszcza, żeby nie być w tyle podczas oglądania avengers doomdsay. Według was warto kupić tą platforme? Dobry ma stosunek jakości do ceny? Co ona ma do zaoferowania z seriali i filmów tak w ogóle?
Jak dla dłużej to dla specyficznego widza. Jak pisze cały Marvel. Gwiezdne wojny, wszystkie filmy Disneya, Obcy. Kto co lubi. Sprawdzić można
Na początku będziesz miał co oglądać ale później to ci się znudzi bo nie będzie co.
Wydaje mi się że ogólnie nie. Część seriali nie z Disneya jest OK, niektóre hity kinowe są fajne, ale ogólnie dla mnie 2miesiące Disneya w roku wystarcza.
To samo z Netflix,którego ogólny poziom jest niższy niż Disneya ale nadrabia ilością - 3 miesiące w roku.
Dla mnie hitem jest Apple TV gdzie w zasadzie wszystko jest dobre albo bardzo dobre, mam go za darmo z innymi usługami Apple i mam bo cały czas.
Amazon TV jest tanie jak barszcz i dobre + dostajesz darmowe przesyłki z amazona wię dla mnie wychodzi za darmo jestem bardzo zadowolony.
ShowTime - 3 miesiące w roku.