DiRT3 nie uruchamia się
Witam!
Posiadam oryginalnego DiRT'a3. Grałem 2 tygodnie i chodził dobrze. Dzisiaj chcę odpalić gierkę i wyskakuje komunikat "dirt3.exe przestał działać". Restartowałem kompa, ponownie wkładałem płytę i nic, ciągle to samo. Postanowiłem użyć wbudowanej w grę opcji naprawiania, jednak za każdym razem gdy ją uruchamiałem aplikacja miała status "brak odpowiedzi". Chciałem usunąć grę, lecz bezskutecznie, bo instalator również nie działał. Odinstalowałem ją Revo Uninstallerem. Zainstalowałem ponownie, ale i to nie pomogło. Podkreślę, że usunąłem wszystkie pozostałości. Za każdym razem gdy chcę uruchomić gierkę pojawia się następujący komunikat:(załączam screen)
Nie wiem co jeszcze można zrobić. Pomóżcie!
Wpisz kod błędu do google, ja miałem podobnie z AC:B, nie mogłem włączyć gry, zainstalowałem od nowa i dalej nic, w końcu wpisałem kod błędu do google i znalazłem źródło problemu.
Wpisywałem w google i nic sensownego nie znalazłem. Jeszcze raz odinstalowałem grę, NET. Framework, GfWL, wszystko zainstalowałem ponownie i bład sie powtarza. Nie wiem co robić...