Witam! Czy opłaca mi się kupić wersję pecetową, jeśli posiadam już wersję konsolową (ps3) ? Z konsolą mam ten problem, że nie są do niej wypuszczane nowe patche, a poza tym na PC pograłbym sobie w lepszych ustawieniach graficznych. Z drugiej strony jednak żal mi kasy na kupno tej samej gry po raz drugi. A więc: opłaca mi się, czy nie?
Czy Ci się opłaca to Twoja sprawa i nikt Ci nie powie czy się opłaca :P
Ja mam platynę na PS4 i cały czas gram od premiery na PC
Jak Ci się chce grać jeszcze raz od zera to kupuj na PC, jak nie to nie :P
^
Ale ja miałem na myśli to, czy wersja na PC daje dużo więcej niż konsolowa? Chodzi mi o patche - dużo ich wyszło na PC i dużo zmieniły?
Moim zdaniem jeśli nie masz zgranej paczki ~6-8 osób ;maks 4 w drużynie ale wiadomo nie każdy ma chęć grać weekend w weekend w jedną grę; z którymi będziesz przemierzał świat sanktuarium to nie widzę sensu kupowania od nowa gry + pierwszego z dodatków.
Być może jesteś typem osoby która lubi wyścig jeśli tak to teraz w Diablo 3 jest jeden wielki wyścig bot`ów o najwyższe GR ;bo trudno to nazwać ludźmi 24/7 w grze ONLINe z śmiesznymi statusami "wyprowadzam psa" itp.; wszystko inne co jest w grze jest pomijane. Nawet trybu PvP brak w jakiejkolwiek postaci - myślę że społeczność potrafiła by lepiej sobie już poradzić niż obecni decydenci.
Ja ze swojej strony żałuję że kupiłem wersję na PC o wiele większa zabawa jest na konsoli JEDNA WERSJA gry i 4 osoby w pokoju spokojnie mogą się bawić.
Trochę zmieniają ale dla mnie wersja konsolowa jest lepsza, dużo lepsze sterowanie ale ja pisze o wersji PS4 w którą grałem. Na temat ps3 nie mogę się wypowiedzieć bo nigdy nie widziałem tej wersji, ktoś inny musi pomóc.