Chcę się dowiedzieć czy gra Diablo 3 pójdzie mi na takim komputerze . Zaznaczam że to laptop . Oto specyfikacja techniczna mojego kompa : Procek Pentium(R) Dual Core CPU 2.10 Ghz , Grafika geforce 103m , Ram 4 gb , Windows 7 64 bit , DirectX 11 . Proszę o odpowiedz ;D
nie pójdzie może się włączy ale będą lagi musisz kupić komputer za 5 tysięcy wtedy odpalisz diablo i nawet, nawet,nawet...traktor lub czołg
Raczej nie pójdzie ze względu na słabą kartę graficzną. Choć warto by było jak możliwość pożyczyć od kumpla grę jak wyjdzie i sprawdzić.
dx 11 to szczerze zbędna pierdoła która mogłabyć w zwykłych dx 9 i działać płynnie na średnim kompie jednak producentom ciągle mało kasy i robią nas w chuja a my tępaki chcąc zobaczyć dodatkowy dym lub rozbite szkło w na podłodze w 60fps-ach kupujemy nową kartę graficzną za 600 zł
TO jest w skrócie biblioteka dx11
Diablo 3 nie jest wymagające, to nie jest gra z 2012, a z dużo dużo wcześniejszego roku. Co nie znaczy że ci pójdzie na tym sprzęcie.
mozliwe ze da rady, beta D3 poszla na 2.5 letnim laptopie Asusa, ktory nawet swego czasu zadnym wypasem nie byl, grafika 1024x800 i detale na minimum oczywiscie. ale co to za przyjemnosc z grania....