Deus Ex: MD - zwrot gry saturn

Forum Gry RPG
Odpowiedz
02.09.2016 22:07
1
odpowiedz
ARX97
31
Chorąży

Deus Ex: MD - zwrot gry saturn

Witam,
czy mogę zwrócić grę lub zareklamować w saturnie? Kupiłem 28.08.16 Deus Ex: MD na XO bo się strasznie napaliłem na to i.... bug w 14 misji z metrem. Mam dość już tego i chciałbym ją zwrócić choćby za zwrot na karte podarunkową.
Mam taką możliwość? Jest sens iść do saturna?

02.09.2016 22:15
2
odpowiedz
zanonimizowany714315
111
Legend

Szczerze mówiąc mocno wątpię.
Ale przynajmniej w przeciwienstwie do mnie (kupiłem na pc) możesz odsprzedac swoja kopię na allegro.

Sam bym oddał tą grę, bo to jednak rozczarowanie jest.
Mam takie wrażenie, że to co zostało udostępnione to jakaś połowa gry, resztę wycieli i sprzedadzą w dlc.
Niestety owa polowa jest przez wiekszosc czasu nudna, gameplay poprawili, ale sama fabuła zieew.
Dlc nie kupię, niech mnie cmokną.

Trzecie rozczarowanie tego roku po Quantum Break (niezła historia + nudny gameplay to troche malo), Catalyst (totalnie skopany). Oby było tym ostatnim

04.09.2016 04:05
Santiako
3
odpowiedz
Santiako
27
damianDgamer

Raczej nie, to chyba nie oni odpowiadają za sam program tylko polski wydawca, do niego pisz. Ale jak to problem z twoim kompem to juz zero szans

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl