Deus EX Human Rewolution Problem z misją.

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
05.09.2011 11:24
1
odpowiedz
Manti_NPC
47
Generał

Deus EX Human Rewolution Problem z misją.

Początek gry.Mam przeszukać szafkę w magazynie policji lecz nie mogę znaleźć wejścia.Jedno jest po lewej od posterunku,ale są tam wyładowania elektryczne i nie wiem jak to obejść.Druga sprawa to wydobycie informacji od Wagnera w sprawie śmierci Megan tak? Musze wykupić wszczep Społeczności żeby zaczął gadać?

05.09.2011 11:26
wysiak
2
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

Do magazynu policyjnego mozna sie dostac na kilka sposobow, np przez kanaly albo wychodzac z posterunku przez okno na pietrze.

05.09.2011 11:28
3
odpowiedz
Liasham_NPC
42
Legend

Jak masz to elektryczne przejscie, to tam jest jedna skrzynka. Obok bezdomnych przy ognisku rozejrzyj sie za drugą skrzynka i wtedy rób sobie most.

05.09.2011 12:03
4
odpowiedz
Manti_NPC
47
Generał

Ok,a Tego Wagnera jak zmusić żeby zaczął mówić? On jest na posterunku.

05.09.2011 12:16
Hellmaker
😊
5
odpowiedz
Hellmaker
261
Legend

Wagnera zmusisz do gadania po wizycie na posterunku:

spoiler start

Jak się zakradniesz na górę i włamiesz do pokoju Wagnera (nie tylko do pokoju Penna), to znajdziesz dowody, że handluje narkotykami i bronią z bandziorami.

spoiler stop

Jak wykorzystasz powyższe w rozmowie z nim, to będzie sypał aż miło :)

05.09.2011 13:01
6
odpowiedz
Aureliusz_NPC
87
Legend

Dodatkowo na posterunek można się dostać kanałami (wylądujesz od razu w kostnicy), albo przeskakując przez ogrodzenie obok wejścia (implant na przenoszenie ciężkich obiektów, albo wysokie skoki) i wspinając się po schodach przeciwpożarowych (można tam też dojść wychodząc z kanałów z tego co pamiętam).

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl