Deus Ex Human Revolution - Osiągnięcie Ninja kontra system/Foxiest of th...

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
19.09.2011 15:31
Night_Wolf
1
odpowiedz
Night_Wolf
33
Centurion

Deus Ex Human Revolution - Osiągnięcie Ninja kontra system/Foxiest of th...

Witam,

Czy ktoś potrafi mi powiedzieć, czy ostatnie starcie w grze ma jakikolwiek wpływ na wymienione w tytule osiągnięcie? Pytam gdyż wydawało mi się, że do tego momentu robiłem wszystko idealnie pod kątem właśnie tego osiągnięcia, ale być może tylko mi się wydawało... a aczik nie wpadł :(

19.09.2011 15:35
2
odpowiedz
Aureliusz_NPC
87
Legend

Walki z bossami nie wliczają się do achievementu z alarmem i z zabijaniem (a raczej nie zabijaniem). Jeżeli popełniłeś błąd przy hackowaniu, kamera cię zobaczyła i zrobiła się czerwona, albo coś w tym stylu, to nie dostaniesz achievementa, bo w końcu wywołałeś alarm w systemie. Przeciwnicy krzyczący na całe gardło, że zostałeś znaleziony się nie liczą. Tylko aktywowane systemy alarmowe.

19.09.2011 15:38
3
odpowiedz
Liasham_NPC
42
Legend

Czy w tutorialu (zanim Jensen stał sie robocopem) zabijałeś przeciwników?

19.09.2011 15:44
Night_Wolf
4
odpowiedz
Night_Wolf
33
Centurion

Ano właśnie heh i z tego co wiem żaden system alarmowy nie był aktywowany. Ok no nic i tak zamierzam przejść grę jeszcze minimum raz więc widzę, że muszę być jakimś sposobem bardziej uważnym...

@Orlando Nie

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl