Dell Studio 1555 - stery do grafiki :|

Forum Komputery
Odpowiedz
26.08.2011 21:01
Mikołaj™
1
odpowiedz
Mikołaj™
68
Strikeout

Dell Studio 1555 - stery do grafiki :|

Mam do zainstalowania sterowniki do tego laptopa.

Instaluję te z płyty - "ten system nie spełnia minimalnych wymagań dotyczących instalowania tego oprogramowania". System windows Vista home premium sp1. Tak jakby sterowniki nie działały w ogóle

Szukam karty graficznej w internecie (to nie mój laptop, nie wiem jakie ma części), znalazłem że jest albo ATI albo intel. Instaluje CCC od ATI, nic się nie zmieniło. Nadal nie mogę zmienić rozdzielczości.
Instaluje nowsze, starsze stery od Intela, ciągle błąd z minimalnymi wymaganiami. Instaluję starsze nowsze CCC - nic nie działa.

System oryginalny, jestem załamany. Co za debil to robił...
Jak w takiej sytuacji zaradzić? Gdzie szukać dobrych informacji jakie stery mam zainstalować? i jak ominąć ten głupo błąd z wymaganiami? Kiedyś to wszystko działało, tak mi powiedziano.

26.08.2011 21:15
2
odpowiedz
Aureliusz_NPC
87
Legend

Upewnij się, że instalujesz sterowniki do odpowiedniej wersji systemu (32 lub 64 bitowej).

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl