DCS A-10C - zawartość pudełka

Forum Gry Symulacyjne
Odpowiedz
06.12.2011 09:06
1
odpowiedz
Bartas1979
96
Legionista

DCS A-10C - zawartość pudełka

Witam,

Mam zamiar zakupić nowy symulator A-10C. Gra tania nie jest bo kosztuje 99 zł i do tego nie jest przetłumaczona na jezyk polski. W związku z tym mam pytanie, czy w pudełku znajduje sie jakaś obszerna instrukcja w języku polskim, dzieki kórej bede mógł wzbic sie w przestworza? Jak nie to poczekam az stanieje do rozsadnego poziomu.

Z góry dzieki za odpowiedź.

06.12.2011 09:14
Reavek
😊
2
odpowiedz
Reavek
140
Koza

Po 1. Gra jest z lutego, więc nie taka nowa.
Po 2. Zaufaj mi że 99zł to tanio jak za symulator z prawdziwego zdarzenia, dodam że parę osób z tego forum (w tym ja) kupowaliśmy wersje elektroniczną za ok. 200zł.

Po 3. Bez znajomości angielskiego może być ciężko, bo nawet jeśli dodają instrukcję to pewnie taką totalnie podstawową z której nic nie wynika.
Tutaj masz manuala: http://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/documentation/dcs_a-10c_flight_manual_en/

On pozwoli CI zrozumieć jak bardzo rozbudowana to symulacja.

Jak dobrze poszukasz to znajdziesz za 79zł.

06.12.2011 09:36
3
odpowiedz
Bartas1979
96
Legionista

Dzieki za odpowiedź.

79 zł to juz faktycznie cena jaką jestem gotów przełknąć.

Gdzieś na forach widziałem zawartośc pudelka z Europy zachodniej gdzie była gruba księga z manualem. Miaem nadzieje ze polski wydawca chociaz ją przetłumaczył.

Z eng. jakoś sobie radze ale nie wiem czy podołam w tak skąplikowanej formie jak A-10. Sciągnę manuala i looknę jak to wygląda.

06.12.2011 09:51
r_ADM
4
odpowiedz
r_ADM
271
Legend

Reavek - wiem, ze gra ma tryb arcade, ale interesuje mnie czy da sie to jakos customizowac? Np. chcialbym zeby latanie bylo w trybie symulacji, ale juz doktoryzowanie sie z systemow nawigacji i uzbrojenia mnie nie interesuje - da sie tak zrobic, zeby jeden element ustawic tak a drugi inaczej?

06.12.2011 18:48
T_bone
5
odpowiedz
T_bone
278
CMDR

GRYOnline.plNewsroom

Image

r_ADM---> Tak wygląda menu opcji --->
Jest więc rozróżnienie między symulowaniem modelu lotu a awioniką.

Tak poza tym to nawigacja jest dość banalna, a obsługa systemów uzbrojenia to (z pomocą you tube i quick start guide) tak +/- 2 godziny. Największym wyzwaniem jest ręczna procedura startowa i komunikacja radiowa (to drugie sprawia mi problemy do dziś).

Forum Forum Gry Symulacyjne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl