Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Darmowa gra internetowa Horsey Racing

13.09.2006 21:46
👎
1
zanonimizowany389312
1
Chorąży

O kurcze totalne fajno zżucone przez konia.Wogóle nuda jak na łące.A koniki się ścigają mnie ta gra nie odpowiada.Jest wile lepszych wyścigóweg ale ta przerosła samą siebie.Nie wiem to chyba gra dla miłośników brabie.Grafika może być ale samo sterowanie bokim jest okropne

13.09.2006 21:50
InterPOL
2
odpowiedz
InterPOL
3
Majster

No tak jak ci sie tak nie podobo to po ch**a o tym piszesz?Myslisz,ze ludzie nie potrafia sobie tych glupich minigierek sami zanlezc?

PS.Popracuj nad ortografia.

14.09.2006 07:14
👎
3
odpowiedz
zanonimizowany383398
9
Generał

Kaszana

14.09.2006 12:11
😱
4
odpowiedz
zanonimizowany389312
1
Chorąży

InterPOL my się chyba nie rozumiemy.Ja nic nie powiedziałem że ludzie nie umieją sobie znaleźć minigierek(owszem przyznaję że ortografia to jest dla mnie trudna.Ale przecież zrobiłem tylko jeden błąd zżucone zamiast zrzucone.To jedny błąd ortograficzny reszta to tylko zapominanie słówek ponieważ komputer mi się cioł więc kiedy chciałem napisać to dopiero po jakimś czasie się wpisywało.Ale jak możesz kogoś pouczać jeżeli sam nie znasz się na rzeczy?.Jestem dobry z ortografi tylko jak każdy człowiek popełniam błedy, a ty zaś nie używasz literówek typu ż,ź,ś,ć.Więc jakim prawem piszesz o ortografi skoro sam ich nie znasz).Napisałem to dlatego że gdyby można było pisac tylko fajne gry w tym wątku nic by nie pozostało(żadnego komentarza by się tu nie znalazło oczywiście pozytywnego).Szanuję wszystkich którzy są ode mnie starsi i lepsi w ocenianiu ale jednak widać że innym też to się niepodoba.Pozdrawiam

29.04.2007 16:45
😃
5
odpowiedz
zanonimizowany456093
1
Junior

Fajna i super-mega graaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dam 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Darmowa gra internetowa Horsey Racing