Escape Paris
hej.....gra taka sobie mogli by wstawic lepsza fotke i wiecej trudnosci.Dobra pierwsze co musicie zrobic to pozbierac wszystkie zeczy czyli okulary przeciw słoneczne,metalowy pret lusterko małe tuz do żes i komputer wtedy bierzecie pret i wyłamujecie na dole znajdujący sie wietrznik i bierzecie hamburgier karmicie tym hamburgierem psa na łóżku bierzecie ten chyba tóż do żes i malujecie nim kraty wtedy podchodzicie do dzwi klikacie na lusterko i na okienko w dżwiach zapisujecie numer celi klikacie na komputer i wpisujecie 11 i enter wtedy w kibelku pojawi sie ta łasica ktora byla w komputerze bierzecie ja zatapiacie znowu w toalecie tam pojawia sie wam kluczyki od samochodu bierzecie je i kładziecie je na oknie wtedy kładziecie ta łasiece na oknie bedziecie przez chwile tylko w samochodzie bo kochana paris zapomniala swoich głupich okularow słonecznych wiec bierzecie te okulary i klikacie na okno i koniec dziekuje mam na imie Marek jak chcecie cos to mozecie sie pytac (niech żyje mozambik!!!!!!!!!)
Niezła żenada
taka sobie
Nie no ludzie takie fujskie że normalnie gówinho !!!
<--------
Super!!! Moja ocena 8,9 na 10.
Raczej niezbyt logiczne działania.. No chyba ze to jakaś aluzja do głównej bohaterki.. (?)
zaraz bende grala to sie dowim jaka jest a czytac sie mi nie hce ale wierze ze ta gra jet super!
Beznadzieja :/