Darmowa gra internetowa: Escape Paris
hej.....gra taka sobie mogli by wstawic lepsza fotke i wiecej trudnosci.Dobra pierwsze co musicie zrobic to pozbierac wszystkie zeczy czyli okulary przeciw słoneczne,metalowy pret lusterko małe tuz do żes i komputer wtedy bierzecie pret i wyłamujecie na dole znajdujący sie wietrznik i bierzecie hamburgier karmicie tym hamburgierem psa na łóżku bierzecie ten chyba tóż do żes i malujecie nim kraty wtedy podchodzicie do dzwi klikacie na lusterko i na okienko w dżwiach zapisujecie numer celi klikacie na komputer i wpisujecie 11 i enter wtedy w kibelku pojawi sie ta łasica ktora byla w komputerze bierzecie ja zatapiacie znowu w toalecie tam pojawia sie wam kluczyki od samochodu bierzecie je i kładziecie je na oknie wtedy kładziecie ta łasiece na oknie bedziecie przez chwile tylko w samochodzie bo kochana paris zapomniala swoich głupich okularow słonecznych wiec bierzecie te okulary i klikacie na okno i koniec dziekuje mam na imie Marek jak chcecie cos to mozecie sie pytac (niech żyje mozambik!!!!!!!!!)
Niezła żenada
taka sobie
Nie no ludzie takie fujskie że normalnie gówinho !!!
Super!!! Moja ocena 8,9 na 10.
Raczej niezbyt logiczne działania.. No chyba ze to jakaś aluzja do głównej bohaterki.. (?)
zaraz bende grala to sie dowim jaka jest a czytac sie mi nie hce ale wierze ze ta gra jet super!
Beznadzieja :/