Dam pracę której wykonanie jest bardzo proste. Odrazu piszę iż to nie strony kliknanie czy reklama. Dołanczam do pracy umowe. Zapraszam po oferte na gg: 3102239
Dołanczam do pracy umowe
Wstydu oszczędź.
Nie lepiej zainwestować w korepetycje z języka polskiego?
Dołoncz telefon to może się zdecyduję.
Nastepny frajer, ktory udaje powaznego pracodawce, a nie ma nawet telefonu, strony, czy adresu email, tylko zwykly komunikator. Ciekawe co zrobi jak sie nim skarbowka zajmie za te "dołonczane" umowy.
1200 co to jest, za amatora mnie bierzesz? Pogadać możemy od co najmniej 1500, a ty mnie tu takimi ofertami ośmieszasz.
Pan przedsiębiorca się chyba nie obrazi:
Sprzedaż towaru oryginalnego z dostawą do klienta w ciągu 24 godzin Podaje wszystkie dowody moich zamówień skąd ściągam towar po jakiej cenie zamawiam i jakie modele sprzedaje. Głównie sprzedaje telefony i aparaty bo doskonałych cenach, wszystko 100% nowe oraz oryginalne. Z każdym towarem wysyłam gwarancje serwisową 24 miesięczną. Adres gwarancyjny zawarty na karcie gwarancyjnej. Sprzedaż na koncie allegro, pokrywam wszystkie koszty prowizyjne związane z wystawieniem aukcji oraz prowizje od sprzedaży sprzętu. Od każdej sztuki płace 7 zł. Sztuk tygodniowo sprzedaje w granicy 40-65. Aukcje opisy + zdjęcia wysyłam na email po czym pracownik ma zadanie wystawić sprzęt, odpisywać na email. W auckji zostaje podany mój numer komurkowy do zadawania przez klientów pytań. Jeżeli zainteresowany ofertą przedstawie dowody moich zamówień i również podam dostęp do mojego konta gdzie zamawiam towar.
- Dlaczego Pan nie wystawi tych przedmiotów z włąsnego konta?
- Ponieważ co trzy miesiące zmieniam pracowników,dlatego że każda osoba jest chroniona do kwoty 50 000zł przed urzędem skarbowym