Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: czy warto zagrac w te gry?

20.05.2014 14:33
1
wiksa:*
6
Chorąży

czy warto zagrac w te gry?

chce sobie kupic te gry:
call of duty ghosts
bf4
sniper elite v2
sniper elite3
far cry4
grid2
grid
nfs rivals
nfs most wanted 2012
call of duty black ops2

ktore warto kupic a ktore nie? i jakbyscie mogli opiszcie mi je troszke:)

20.05.2014 14:46
👍
2
odpowiedz
zanonimizowany998747
1
Chorąży

Opisy, opinie czy podobne rzeczy, masz w encyklopedii gry-online. Tutaj na forum nic odkrywczego nie przeczytasz, więc zwyczajnie udaj się tam.

Gdybym był na Twoim miejscu i miał do dyspozycji taką listę, wybrałbym BF4, Far Cry 4 (nie chodziło Ci o 3?) i Grid 2. BF4 głównie z powodu tego, że to Battlefield, a nie słabe Call of Duty, które skończyło się na Modern Warfare. Far Cry 4 jeszcze nie wyszło i niewiele o nim wiadomo, ale mimo wszystko zachowałbym jakieś pieniądze, bo może okazać się dobrym sequelem. Jeśli chodziło Ci o część trzecią, to jak najbardziej godna polecenia, kupna. Grid 2 w porównaniu do najnowszych NFS, to bardziej trafiony wybór, bo sytuacja podobna jak z Call of Duty; dla mnie NFS skończył się na Most Wanted, jak nie na Underground. Natomiast Grid 2 dał mi naprawdę sporo frajdy, kiedy w niego grałem.

Wszystko to oczywiście moje zdanie. Dla swojej pewności i dobrze wydanych pieniędzy, poczekaj na opinie pozostałych.

20.05.2014 14:55
3
odpowiedz
zanonimizowany924115
9
Senator

GRID 2 oraz Black Ops 2 - polecam!

20.05.2014 14:55
raziel88ck
4
odpowiedz
raziel88ck
212
Reaver is the Key!

Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: Black Ops II - Jeśli chodzi o mnie, to bym odpuścił. Multi nie lubię, a cody są bardzo wtórne.

Battlefield 4 - Multi nie lubię, a singiel podobno jeszcze gorszy niż w 3, w której kampania stała na żenująco niskim poziomie.

Sniper Elite V2 - Zagrałbym.

Sniper Elite III: Afrika - Zagrałbym, ale dopiero po dwójce oraz długo później po premierze.

Far Cry 4 - Do premiery jeszcze daleko.

GRID 2 - Zawiodłem się na demie.

Race Driver: GRID - Całkiem fajna samochodówka.

Need for Speed: Rivals - Niezła zręcznościówka.

Need for Speed: Most Wanted 2012 - Niezła zręcznościówka.

Jednak wszystko zależy od tego jakie gry lubisz. Jeśli nie przepadasz za pseudo symulatorami, odpuść sobie gridy. Jeśli nie lubisz zbyt zręcznościowych samochodówek. Odpuść sobie te nfsy. Jeśli nie lubisz multi, zostaw w spokoju BF-a oraz powyższe COD-y.

20.05.2014 14:57
5
odpowiedz
wiksa:*
6
Chorąży

tak chodzilo mi o far cry4

20.05.2014 15:01
6
odpowiedz
zanonimizowany992477
0
Pretorianin

Modern Warfare 3, ale Nlack Ops 2 tez zły nie jest. Ghosts to najgorszy CoD jak dotąd.

Forum: czy warto zagrac w te gry?