Czy warto inwestować w PS4 + zestaw VR ??

Forum PlayStation
Odpowiedz
19.03.2018 07:02
1
odpowiedz
stary1970
114
Generał

Czy warto inwestować w PS4 + zestaw VR ??

Od kilku tygodni chodzi mi po głowie marzenie, by zakupić sobie PS 4 oraz zestaw do oglądani i grania w virtualnej rzeczywistości..
Mam jednak małą obawę, że troszkęt o większa reklama niż sama przyjemność zabawy... Warto inwestować około 2 tysi (sprzet uzywany) na to by się pobawić czy raczej sobie odpuścić i np kupić bilet lotniczy na weekend i lepiej pozwiedzać Paryż, Amsterdam czy inne miasto w europie ? :)
Czy taka zabawa jest warfa uwagi i czy się nie nudzi po 3 dniach ?
Pozdrawiam

19.03.2018 08:49
2
odpowiedz
Szary-Wilku
83
Generał

Warto. Ale jeśli dla Ciebie 2 tysiące to konsola ALBO podróż, to lepiej odpuść sobie jedno i drugie, bo jedno i drugie wymaga o wiele więcej pieniędzy.

Jeśli chodzi o samo PS4 VR, to okulary są świetne, ceny gier są tanie, zabawa na setki godzin.

19.03.2018 09:05
3
odpowiedz
stary1970
114
Generał

Darujmy sobie ocene kosztów krótkich podróży czy sprzętu, tutaj rzuciłem tak przykładowo..
Pytam się jedynie o ocenę zabawy i przyjemności z VR, czy tocnie zabawa na kilkandni, i tyle..

19.03.2018 11:26
4
odpowiedz
Noe_NPC
51
Generał

Jeśli masz taką możliwość to przetestuj najpierw. Zobacz czy w twoim mieście jest możliwość wypożyczenia bo kupowanie w ciemno tak drogiego sprzętu jest ryzykowne - tym bardziej, że sporo ludzi narzeka na złe samopoczucie lub nawet wymioty podczas grania.

19.03.2018 12:19
5
odpowiedz
Infero_NPC
113
Senator

Vr fajna rzecz, ale to taki gadżet bardziej tzn. nic poważnego, granie na dłuższą metę odpada, poza tym oprócz re7 nic ciekawego zbytnio nie ma

19.03.2018 12:43
6
odpowiedz
el.kocyk
196
Legend

test koniecznie musi byc
sa gry rewelacyjne (jak superhot, czy london heist (demowka)), sa dobre (until dawn strzelanka i sporo innych) w ktore moze grac kazdy

a sa tez gry swietne (re7) i inne naprawde ktore daja spory boost do rozgrywki w VR ale no niestety nudnosci niektorych wykanczaja, np mnie
a kumpel moze grac godzinami:(

re7 w vr to dla mnie jest rewelacja, klimat, boisz sie naprawde

a takie np eagle flight, zero nudnosci, frajdy mniej, ale tez sporo...

Forum Forum PlayStation
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl