Czy to jest dobry wynik?
Na początku chciałbym zaznaczyć, że mam już swoje lata i to mój pierwszy komputer po przerwie 20 letniej.
Pierwszą grą jaką zainstalowałem to Cyberpunk 2077. Proszę o jakieś info na temat tego wyniku. Gra mi się dobrze, wydaje się , że płynnie . Ale niektóre cyferki i ustawienia nic mi nie mówią
Wygląda na całkiem dobry wynik. Jednak ja do testów pobrałbym taki programik jak MSI Afterburner. Tym w budowanym testerom w gry do końca jakoś nie ufam.
1. Lewe górne okienko to właśnie twój wynik z gry. Tutaj jednak pokazuje tylko ile masz FPS.
2. Lewe dolne okienko to parametry twojego PC jak, np. nazwa procka czy jaką kartę graficzną masz.
3. Natomiast prawa strona to okienka od ustawień szczegółowości grafiki w grach. Tutaj widzę że masz wszystko ustawienia dane na ultra.
W grze, w lewym górnym rogu jest liczba ale nie FPS tylko FSR. Z tego co wiem to jakiś dopalacz AMD , tak ?
Szczerze? Odpuść sobie cyferki. Gra się komfortowo? Jak tak - to jest dobrze. Zacznij kombinować jak gry zaczną się przycinać, albo gdy spadki wydajności w grze zaczną znacząco wpływać na radość z rozgrywki.
P.S. Średnio masz 180 klatek na sekundę. Powyżej 60 to już tylko liczba - nie rozróżnisz. Mocny komp zapewnia Ci komfort w ustawianiu wyższych detali i obsługi lepszych efektów audiowizualnych. To tyle.