Czy PEWIK ma prawo to zrobić ?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
08.05.2012 21:54
Cobrasss
1
odpowiedz
Cobrasss
211
Senator
Image

Czy PEWIK ma prawo to zrobić ?

Nie mam fotek, bo jakym miał one by pokazały bez słów co mam na myśli.

Dziś od godz 17 czy tam 16, PEWIK(ci od kanalizacji i takich tam) robili jakiś wykop na mojej ulicy, OK brak przejazdu/przejscia na jakiś czas) ale jest w tym problem...otóż fargmet tej dziury stoi....pod furtką domu moich sąsiadów a samą furtkę zataśmowali że nie można z niej korzystać.....ok ale niby jak mają wyjsć ci ludzie ?

W sumie mogą wyjść bramką garażową, ale i tak dla mnie zrobienie dziury pod czyjąś furtką to szyt hamstwa, tak więc pytam was czy PEWIK miał prawo takie coś zrobić, bo zwykle jak robi się takie roboty to pozwala wydostać się mieszkańcom z swoich domów choć w utrudiony ale możliwy sposób.

08.05.2012 22:03
Herr Pietrus
2
odpowiedz
Herr Pietrus
237
Jestę Grifterę

Jest brama? No to jest utrudniony, aczkolwiek możliwy sposób. Pewnie lepiej byłoby nie zagrodzic dziury, ktos by sie w nią wp...eprzył i dopiero byłby płacz i zgrzytanie zębami.

08.05.2012 22:05
Fett
3
odpowiedz
Fett
252

Jak trzeba to trzeba. Dziura miesięcy stać nie będzie. Pewnie do jutra będzie wszystko załatwione

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl