Hejka !
Widze, ze na Steam jest okazja na Morrowind - niestety spostrzeglem, ze nie ma polskiego jezyka. Czy moglby ktos podeslac mi pliki* ze swojego folderu TESIII ? Gra musi byc po polsku. Byc moze posiada ktos rowniez spolszczone dodatki, za to tez bylbym wdzieczny.
Ew. Moze ktos poleci jakis konwerter spolszczajacy - wiem, ze przetlumaczenie plikow Morrowinda bylby bezproblemowe, jedyny mankament to brak polskich znakow, jednak mi to by nie przeszkadzalo.
* - "esm"
UP !
to chyba prościej Ci będzie ściągnąć gdzieś z torrentów polską wersję i sobie przekopiować pliki po prostu
Ta gra chyba w koszu w tesco kosztuje 9 zł. Ja chyba za tyle ją kupiłem parę lat temu i nigdy nie grałem.
Moj internet do "lacznych" nie nalezy - po za szybkoscia pobierania - laczenie sie z uTorrent graniczy z cudem - a i tak nie znalazlem zadnej polskiej wersji Morrowind do sciagniecia z odpowiednia iloscia seedow...
stary, 10 zeta, ja ostatnio napaliłem się na obliviona z kolei, 30 dychy w empiku dodatkowo jedna gra za darmo do tej, jak zobaczyłem na chomiku działającą wersję 6 gb obliviona to odpuściłem i poświęciłem te 30 dychy dodatkowo mam prince of persia 2008
Gosciu... Ja chce ta gre kupic na Steam - a nie sciagac... Tyle, ze tam nie ma polskiego.
Mam oryginał polski i zaraz postaram się sprawdzić.
Jakbyś tak jeszcze nakierował, gdzie ich szukać?
Przepraszam za zamieszanie, ale to juz nie aktualne...
@ArtoseruS - Dziekuje Ci za chec pomocy. Naprawde to doceniam... ;)