Czy ktoś jeszcze gra w...
...Team Fortress 2 i być może lekko zapomniane CoD: WaW? W TF2 pewnie dość sporo, a CoD? Jakoś ostatnio mało od kogoś słyszałem, a ciągnie mnie do tamtego multi :)
Dołączę jeszcze C&C: Red Alert 3, co wydaje mi się strasznie "stare" w multi. Grał ktoś od premiery w ogóle?
Team Fortress 2 duzo graczy gra w ta gre , z cod'em 5 to juz inna sprawa chyba wiekszosc gra na konsolach w tego cod'a.
Team Fortress 2 jest zajebiste. Gra w to masa ludzi w tym ja :)
COD WAW to aktualnie nie wiem ale kiedyś grało sporo i myślę, że i dziś jednak trochę ludzi gra.
Red Alert 3 dopiero na necie będę próbować :D
W TF 2 grało, gra i będzie jeszcze grało przez najbliższe kilka lat mnóstwo ludzi. Uważaj jednak, to cholernie wciąga. Ja jak raz usiadłem do tego o 23 to skończyłem grać o 3 w nocy... :)
Ja pierdziele, ludzie grają jeszcze w pierwszego CoD, czy Quake 2, a Ty się pytasz, czy grają w takie gry...
W WaW na pewno grają. Jakoś na początku tego roku wgrałem sobie WaW'a. Chciałem powgrywać patche, ale coś się zesrało po drodze i musiałem grać bez nich. Tak więc odpaliłem multi. Głównie zakładałem własne serwery a po chwili zaraz się zapełniały. No i na takim serwie zawsze miałem najniższy ping :)
Nie martw się - obie gry , które wymieniłeś w dalszym ciągu (mimo swojego wieku) biją rekordy popularności....
Team Fortress 2 jest pozycją nader popularną. W dalszym ciągu gra w niego wiele osób i nawet w późnych godzinach wieczornych jak i tych porannych na puste serwery narzekać nie można, ba.... nawet czasami z przepełnieniem problemy występują... Tak jak zaznaczył to gracz , gra jest nieziemsko wciągająca i potrafi odciągnąć człowieka nawet na kilka godzin. Niech nie odpycha Cię dość specyficzna oprawa graficzna , czy też item shop.... Do tego pierwszego można się z łatwością przyzwyczaić i nawet może się podobać, a ten drugi sprowadza się jedynie do tego , iż jedynym elementem , który gracze kupują , są czapki... Tak więc zainteresować się tą produkcją jest jak najbardziej na miejscu....
Pytanie o Call Of Duty : World at War jest wręcz można powiedzieć niepotrzebne. Przecież nie od dziś wiadomo , że każda z części tego popularnego cyklu jest dosłownie oblegana przez chmary graczy , którzy o każdej porze dnia i nocy są rządni niewymagającej myślenia sieczki. Mimo że ta część COD nie jest aż tak popularna jak choćby Modern Warfare , to moim zdaniem śmiało możesz po nią sięgać , gdyż z ręką na sercu zapewniam Ci , że na brak chętnych do gry za bardzo jak się wściekać nie będziesz mógł. :)