Czy jest to możliwe?
Witam mam dzisiaj do was nietypowe pytanie.
Czy jest taka możliwość aby Gothic 3 i Gothic 3 ZB chodził na moim sprzęcie w miarę dobrze nie mówię tu o płynności nie wiadomo jakiej chodź wiem że taka powinna być.
Co radzicie zrobić żeby przyśpieszyć Gothica 3 i ZB (oczywiście gram wszystko na full ustawione) i jeszcze mam taki problem dotyczący cieni ponieważ gdy włączam cienie w opcjach to w grze nie ma ich.
Proszę pomóżcie! z góry dziękuję:)
Zainstaluj najnowszy Community Patch, bez tego się nie obejdzie.
Gothic będzie chodził stabilnie na średnich, tak podejrzewam. Ja miałem procesor 4x 3 GHz, ten sam model karty graficznej, ale z 1GB i tyle samo pamięci, taktowanie 1333 MHz. Grałem prawie na najwyższych, stabilność gry oceniam na średnią.
2>> no na moim sprzęcie powinien a raczej musi chodzić na najwyższych.(i na takich gram)
A co do patche to właśnie teraz zasysam z neta 1.0.89 zobaczę co się będzie działo.
Bo postanowiłem sobie jeszcze raz przejść całą serię Gothica:)
Według oficjalnych wymagań tak, ale w rzeczywistości tak nie jest. G3 ścinał się nawet na dobrym sprzęcie w tamtych czasach.
Mi przy GTS8600 ciął się naprawdę bardzo dużo.Ale to wina złej optymalizacji była,teraz są patche to napewno większość błędów została poprawiona.