Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Czy da sie zfake'owac to, z jakiego kraju lacze sie do gry? Prosze o porady.

MMO
22.11.2012 22:16
1
zanonimizowany552470
32
Konsul

Czy da sie zfake'owac to, z jakiego kraju lacze sie do gry? Prosze o porady.

Dobry wieczór!
Chce sie polaczyc z League of Legends przez IP z UK. Jesli wykryte bedzie polaczenie z UK w grze, przeniesie mnie na server WEST za kilka dni. Chce sie wydostac z EASTa bo tam spolecznosc jest zbyt toksyczna i nie pozwala nawet na ta 1-2 gry wieczorem w ramach rozluznienia od powaznych gier. Teoretycznie nie powinienem byc na EAST bo gdy automatycznie przenosilo ludzi, bylem na 2 tyg w PL. Nie moge kupic pieniedzy wirtualnych w grze bo nie mam konta w necie. A EAST nie obsluguje kart ze sklepu kupionych.

DO RZECZY:chce przez kilka h/dzien laczyc sie z gra przez IP z UK, domyslam ze musze uzyc proxy czy czegos w tym stylu ale nigdy nie moglem wykombinowac zeby to dzialalo bezproblemowo(najlepiej bez lagow).
Jesli ktos ma jakies doswiadczenia prosze pomoc, chcialbym zeby bylo pewne bo nie bede mogl zobaczyc czy gra na prawde uznaje mnie za adress z UK. Ja teraz cos juz bede kombinowal. Pozdrowienia.

22.11.2012 22:22
Sizalus
2
odpowiedz
Sizalus
206
Legend

Potrzebujesz brytyjski VPN. Kiedyś korzystałem w takim przypadku z Expat Shield i działał. Możesz to sprawdzić.

22.11.2012 22:55
3
odpowiedz
Sinic
242
Legend

http://www.proxy-list.org/en/index.php

Sprobuj tutaj. Sam kiedys z tego korzystalem do ogladania w necie i dobrze "hackowalo". Chociaz oczywiscie roznie bylo z jakoscia polaczenia przez zmieniane adresy, czasem ladnie i plynnie a czasem niemal w ogole.

22.11.2012 23:00
4
odpowiedz
zanonimizowany552470
32
Konsul

Zainstalowalem to brytyjskie VPN, proxy nie chcialem probowac bo nie jestem pewnien. Zawsze z tym problemy.
Ale wazne pytanie jest czy oba z tych sposobow dzialaja w grach? To znaczy nie w przegladarce tylko jak sie lacze normalnie z gra byle jaka przez net. Dzieki bardzo. Proboje wykombinowac jak sprawdzic czy mnie wykrywa jako brytyjczyka w grze.

Forum: Czy da sie zfake'owac to, z jakiego kraju lacze sie do gry? Prosze o porady.
MMO