Myślę, że dość fajnie by było postrzelać w nowoczesnym konflikcie np. przy walącym się pałacu kultury czy płonącym Wawelu. Patrząc na opis MW3 to tam są w singlu Czechy, Niemcy, Francja, W.Brytania i Rosja w każdym z tych krajów jest bardzo dużo polskich emigrantów[tylko w Rosji mniej]. Single może dla nas Polaków był ciekawszy gdyby ktoś zauważył, że w ogóle istniejemy.
W CoDzie 3 grało się Polakami bodajże. Co do tematu nie chciałbym. >.<
[3] Jakaś różnica między strzelaniem do Polaków, a bitwą w Polsce chyba jest nie?
[4] Nie pochodziłbyś.... ;/ Dali by podobny/taki sam np. wawel a otoczenie gdzie by się grało było by całkiem zmienione.
Tak, przecież każdy Polak woli strzelać do swoich rodaków i patrzeć jak umierają zamiast do szwabów czy innych rusków !
Jakby dodali taką misję, to z pewnością kupiłbym MW3. Miło jest pochodzić sobie w grze po bliskim i znanym z reala otoczeniu.
[2]Chodziło mi o nowoczesny konflikt nie 2gą wojnę światową.
[3]Bez nacjonalistycznych tekstów, nie mam na myśli mordowanie swoich tylko mapy. Z ksenofobią dajcie sobie spokój to nie jest rok 1919 i nie musimy nienawidzić Niemców czy Rosjan. Pytałem tylko o mapy multi czy singla. Czyli twoim punktem widzenia jest jak źle coś pokażą w GRZE o jakimś kraju to już ban dla gry w tym kraju? To Rosjanie, Niemcy powinni większość CoDów i BFów zbanować. Bo w np. BFBC2 nieładnie pokazali Rosję, to już Putin powinien zabronić im grać.