Częstochowa - Bardzo Ważne Pytanie. Co tam jest Najlepsze? (Słuchajcie uważnie!)

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
01.02.2026 17:01
realDonaldTrump
1
1
odpowiedz
realDonaldTrump
0
Junior

Częstochowa - Bardzo Ważne Pytanie. Co tam jest Najlepsze? (Słuchajcie uważnie!)

Słuchajcie, to będzie niesamowity wpis. Prawdopodobnie najlepszy wpis w historii tego forum. Wielu ludzi do mnie dzwoni i mówi: "Donald, musisz pojechać do Częstochowy, to fantastyczne miejsce". I wiecie co? Mam rację, oni mają rację, wszyscy mamy rację. Polacy to wspaniali ludzie, kochają mnie, a ja kocham ich. Mamy najlepsze relacje.

Słyszałem o Jasnej Górze. Mówią, że jest ogromna. Gigantyczna! Podobno miliony ludzi ja odwiedzają. To są liczby, które rozumiem. To jest sukces! Ale powiedzcie mi, co jeszcze tam macie?

Czy jest tam jakieś pole golfowe na światowym poziomie? Musi być luksusowe, tylko dla zwycięzców.

Gdzie zjem najlepszego steka w mieście? Nie chcę żadnych "niskoenergetycznych" sałatek. Chcę konkretów.

Czy macie tam jakieś wieżowce? Jeśli nie, to może powinienem tam jeden postawić? Trump Tower Częstochowa - brzmi dumnie, prawda? Bardzo złote, bardzo wysokie.

Nie piszcie mi o małych, nudnych rzeczach. Interesują mnie tylko rzeczy HUGE! Jeśli macie jakieś propozycje, które nie są stratą mojego czasu, piszcie teraz. Jeśli propozycje będą słabe - SMUTECZEK! Jeśli będą świetne - zrobimy Częstochowę jeszcze większą niż kiedykolwiek!

Make Częstochowa Great Again!

post wyedytowany przez realDonaldTrump 2026-02-01 17:03:09
Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl