Czemu serduszka są usuwane z własnych komentarzy?

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
13.03.2026 10:07
1
1
odpowiedz
serious
18
Pretorianin

Czemu serduszka są usuwane z własnych komentarzy?

Zauważyłem, że jak dam serduszko swojemu komentarzowi i odświeżę stronę, to jest cofane. Po co dawać możliwość jego dodania, skoro i tak się usunie? Chciałem dodać do kilku swoich komentarzy, a tu takie zaskoczenie. Na takim Githubie na przykład można dawać sobie łapki w górę i inne reakcje pod komentarzem i uważam to za fajną odmianę, tutaj też można by to wprowadzić.

13.03.2026 10:30
Felipe
👎
2
odpowiedz
Felipe
24
Messiah

A czy nie jest tak, że dałeś je już wcześniej? Bo teraz można serduszka kasować. Jak raz naciśniesz to mu je wiadomo dasz, a jak drugi raz to je usuniesz i potem znowu możesz je dać na nowo i znowu usunąć. Tyle, że teraz sprawdziłem na twoim poście, że nadal jest limit serduszek na godzinę XD. Głupota tym bardziej, że to zrobiłem na tym jednym poście, czyli można wyczerpać limit po prostu dodając i kasując serce na jednym komentarzu. Po co w ogóle taki limit jest.

13.03.2026 10:41
Mutant z Krainy OZ
3
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
272
Farben

Via Tenor

Załóż drugie konto i sobie z niego lajkuj.

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl