Command &Conquer the Ultimate Collection

Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz
03.02.2013 14:20
1
odpowiedz
jakitelix
6
Legionista

Command &Conquer the Ultimate Collection

Witam, chcialbym sie zapytac: Czy ktos moze wie czy Ultimate Collection bedzie w sprzedarzy w sklepach np. empik saturn. I 2. pytanie: Czy ta paczka jest dostepna na okreslony czas? (Jestesm wielkim fanem tej firmy szczegulnie Generals)

03.02.2013 14:22
kjx
2
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Mówisz o tym:
http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/pd/productID.255335500/sac.true ?

Z tego co wiem, wydania pudełkowego w ogóle nie ma i nie będzie (mogę się mylić, RTS to nie moja działka).

03.02.2013 14:25
3
odpowiedz
jakitelix
6
Legionista

tak zapomnialem dodac linku: http://www.commandandconquer.com/collection/en?utm_source=CNC_Home&utm_medium=TopNews&utm_campaign=CNC_Traffic_TUC i tu jest tylko origin ale jest fizyczna i elektroniczna mozliwosc co mnie myli

03.02.2013 14:27
Raistand
4
odpowiedz
Raistand
190
Legend

To jest tylko w wersji cyfrowej. (a własciwie tak jak kolega niżej napisał.)

Co więcej gry są w angielskiej wersji językowej. Nawet te które były oficjalnie spolszczone.

Paczka jest do kupienia już dość długo. Radzę poczekać na jakąś promocję. Miesiąc temu można było kupić ten zestaw za 50 zł. (A nawet za 34.))

03.02.2013 14:27
kjx
5
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Tak, niby fizyczna wersja jest. Ale gier w pudełku nie ma. Dostajesz pudło, jakieś popierdówki, plakaty, zdjęcia, itp, oraz kod, który musisz aktywować na Originie i stamtąd pobrać gry.

03.02.2013 14:30
6
odpowiedz
jakitelix
6
Legionista

czyli jak kupie fizyczna wersje to dostane ja pozniej ale z artbookiem a elektroniczna ale bez artbook bede musial sie zastanowic...

03.02.2013 14:33
kjx
7
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Tu się nie ma co zastanawiać. Już kilka razy Kolekcja w wersji cyfrowej (na Originie) była w promocji. O ile się nie mylę, to dało się ją kupić nawet za 30-40pln. Szarpać się z pudełkiem (jest w ogóle dostępne w Polsce?) tylko dla artbooka i muzyki? Nie warto IMHO. Tym bardziej, że jak mówiłem, w pudle nie ma płyt z grą, i tak trzeba je z Origina pobierać.

03.02.2013 14:35
8
odpowiedz
jakitelix
6
Legionista

1. muzyka jest w elektronicznej:D 2. poczekam do promocji jak mowisz ze byla juz pare razy:D a co do tego ze w jezyku angielskim to mi roznicy nie zrobi..

Forum Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl