Co z tego warto kupić? (gry PS3)

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
25.07.2011 17:57
👍
1
odpowiedz
Niosgath_NPC
53
Generał

Co z tego warto kupić? (gry PS3)

Jak przejdę killzone i borderlands, albo powrócę na trochę do multi u2, albo nie i będę chciał kupić jakąś/ieś grę/y. I pojawia się pytanie co wybrać, mam kilka tytułów na uwadze, ale na razie mam zamiar kupić jedne, lub dwa:
1. Batman; Arkham Asylum (już dawno chciałem kupić, po za tym jest dosyć tanie - 60zł)
2. Red Dead Redemption (już dawno chciałem kupć)
3. EA Sports Activ 2 (wydaje się fajne, z tego co czytałem to na szczęście nie tylko fitness, ale rzeczywiście treningi siłowe)
4. Ninja Gaiden Sigma 2 (podobno trudne, wydaje mi się, że całkiem fajny system walki)
5. Lost Planet 2 (o tej grze wiem najmniej)

Pomóżcie coś wybrać.

25.07.2011 18:01
jambond
👍
2
odpowiedz
jambond
110
KeRmiT

Ja bym brał 1 i 2 :)

25.07.2011 18:04
3
odpowiedz
Garin_NPC
2
Generał

Ja bym brał 1 i 2 :)
+1

Batman albo RDR a najlepiej obie. Activ i Lost Planet nie warte uwagi, a Ninja Gaiden to specyficzna gra i lepiej ją sprawdzić przed zakupem (nie wiem czy jest jakieś demo).

4
odpowiedz
Niosgath_NPC
53
Generał

Mówisz? A może ktoś coś powiedzieć o NG Sigma 2?

Esit. Na youtube wyglada swietnie.

5
odpowiedz
Erontor_NPC
66
Legend

1. Jak najbardziej warto. Najlepsza gra o Batmanie.
2. Zdecydowanie warto.
3. Polecam prawdziwą siłownię, tudzież bieganie na świeżym powietrzu. Skakanie przed tv jakoś do mnie nie przemawia.
4. Polecam. Jeden z lepszych slasherów.
5. Szczerze sobie daruj ten tytuł. Jedynce nie dorasta nawet do pięt. Szkoda kasy na to.

25.07.2011 18:12
6
odpowiedz
Niosgath_NPC
53
Generał

A jakieś inne gierki TPP? FPS już mam dość:) A inne gatunki ostatnio mnie nie kręcą, do wyścigów nie mam kierownicy, a na padzie nie chce mi się grać, platformówki też raczej nie (LBP może być, ale wole poważniejsze tytuł), w sportowe i rpg nagrałem się na kompie.

25.07.2011 18:15
7
odpowiedz
Garin_NPC
2
Generał

God of War cała seria jak jeszcze nie grałeś.

25.07.2011 18:18
8
odpowiedz
Niosgath_NPC
53
Generał

GoW nie grałem, ale prawdopodobnie będę miał okazję za jakiś miesiąc nadrobić zaległości.

A jeszcze jedno, jak jest z multi (coopem) w Ninja Gaiden Sigma 2?

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl