Coś mi się dzieje z operą, wiecie jak można przywrócić może ustawienia początkowe albo co na to zaradzić co się dzieje ? Jak szukam czegoś w googlach, klikam na jakieś linki to bardzo często pojawia mi się taki komunikat jak na screenie, coraz częściej się to dzieje. Na fejsie też potrafią mi się nie wyświetlać zdjęcia tylko mam puste białe okienka. Czy muszę odisntalować i ponownie zainstalować operę ? Nie chciałbym tracić usatwień..
Kiedyś byłem wielkim fanem opery ale coś mi się zaczęło piepszyc z fejsem i od tego czasu używam chrome z dodatkiem speed dial, żeby mieć te zakładki jak w operze i jestem mega zadowolony.
sprobuj wyczyscic ciasteczka.Mialem podobny problem na firefoxie,i po paru tygodniach wyczailem ze ciasteczka resetuja wczytywanie stron.moze ci tez pomoze;)
Zainstalowałem sobie chrome, może jakoś uda mi się przyzwyczaić. Kiedyś go miałem i średnio mi się widział, sczególnie te małe ikony, szata graficzna no ale ok. Dziwne jest to, że wraz mam coś takiego, miałem to też w innych przeglądarkach, że jak odpalę pierwszy raz jakąś stronę to potrafi długo mi się wczytywać. To "kółeczko" wcztywania kręci się i kręci i dopiero strona ładuje się za kilka sekund albo na fejsie widzę iż okienko z jakiś zdjęciem wraz jest białe. Zainstalowałem ze google strore jakiś zestaw pluginów, ale chyba nie wiele to dało. A tak przy okazji, co warto zainstalować jescze do tej przelądarki ? Mam obowiązkowo oczywiście adblocka, no te pluginy i właściwie tyle.
UP, zauważyłem iż tutaj w chrome ten komunikat co dałem screena jescze z opery też się zdarza co jakiś czas;/
To nie wina Twojej przeglądarki a twojego netu.
Rozpisz w jaki sposób łączysz się z netem: np. komp po wi-fi - swith - router - internet etc.
Ja działam na kablu a ogólnie net jest przez router od dostawcy neta, ale nigdy nie mialem takich problemów. To zrobiło się ja wiem ? może ze 3 dni temu. Tak wyszedł mi test jak na screenie--->>