Co nam zostało z tych gier?
Z roku na rok pojawia się coraz więcej nowości, a może tak sięgnąć po starsze gry, które już kupiliśmy? Na tym blogu znajdziecie recenzje z perspektywy czasu. Zapraszam serdecznie ;D
link do bloga: www.adziszagramw.blogspot.com
Wolę blogi niż gimnazjalistów nagrywających jak krzyczą podczas grania. Jak jest taki Rock, co tego nie robi i umie mówić pełnymi zdaniami złożonymi, to mu się rodzi dziecko i przestaje nagrywać.
Ale fakt, że jestem stary.
To nie oglądaj gimbusów drących się do kamerki, są lepsze treści na yt.
Lepsza taka forma, niz kolejny kanal z letsplejami, którego nikt nie obejrzy, do ktorego autor przyklada tyle pracy co nic.
Hej jakie macie zadanie na temat szkodliwości gier? Popieracie twierdzenie, że są złe czy tylko źle dobrane? Popieracie moją opinię? Jak ktoś z was będzie miał chęć to niech zajrzy na bloga ;D
www.adziszagramw.blogspot.com/2018/01/czy-gry-wideo-szkodza.html
Hej, jak wspominacie Gothic? Ostatnio trochę nad tym myślałem i postanowiłem napisać o tym czy jakby miał premierę w ostatnich latach dał rade.
www.adziszagramw.blogspot.com/2018/02/recenzja-gothic.html
Ogólnie popieram ideę blogowania, bo to rozwija i fajnie mieć jakiś taki swój kącik w sieci. Za kilka lat zobaczysz (jeśli nadal będziesz blogował) jaką drogę przeszedłeś - jeśli chodzi o stylistykę tesktów.
Masz rację :D za jakiś czas będzie to widać. Mam nadzieje, że do tego momentu więcej ludzi zechce czytać moje teksty.