Co może używać Internet Explorera?

Forum Komputery
Odpowiedz
28.09.2012 21:42
1
odpowiedz
BvFGefHJR
46
Generał

Co może używać Internet Explorera?

Witam! Za uwarzyłem, że jakieś programy używają Internet Explorera, osobiście nie używam tej przeglądarki od kilku lat, także włącza mi się ona przez przypadek, bardzo rzadko. Jakie programy mogą używać Internet Explrera?

28.09.2012 21:45
siwy346
2
odpowiedz
siwy346
106
addicted to music

od kilku lat także włącza mi się ona przez przypadek bardzo rzadko
To zależy co masz na myśli, jeśli to jest okno z jakąś reklamą lub innym syfem to mamy do czynienia z infekcją.

Nie sprecyzowałeś jaką masz wersję systemu i przeglądarki więc ciężko powiedzieć w jakim stopniu Twój IE jest zintegrowany z systemem.
Wierz jest on naprawdę przydatny.

28.09.2012 21:46
3
odpowiedz
Aureliusz_NPC
87
Legend
28.09.2012 21:47
4
odpowiedz
BvFGefHJR
46
Generał

Windows 7. Już nie pamiętam jaka to była wersja IE, chyba 8. Nie widzę aktywności IE (okno się nie otwiera) ale jednak jakieś tm plik się co jakiś czas tworzą.

28.09.2012 21:56
siwy346
5
odpowiedz
siwy346
106
addicted to music

Nie widzę aktywności IE (okno się nie otwiera) ale jednak jakieś tm plik się co jakiś czas tworzą.
Przepraszam, ale nie rozumiem tego zdania.

28.09.2012 22:01
6
odpowiedz
Aureliusz_NPC
87
Legend

Ech. Programy wyświetlające jakąkolwiek zawartość ze stron WWW muszą korzystać z jakiegoś silnika przeglądarki. Większość z nich nie ma wbudowanego własnego, więc korzystają z tego zainstalowanego domyślnie w systemie. W wypadku Windowsa jest to silnik IE.
Steam, wiele komunikatorów...

28.09.2012 22:16
7
odpowiedz
Yeonlen_NPC
5
Generał

[6] Dobrze, ze o tym napisałeś tak wcześnie (czyli w szóstym komentarzu) bo zaraz pewnie zacznie się napływ pasjonatów spalonego lisa, którzy odinstalowali IE bo się nim brzydzą, a potem płaczą "bo coś się sypie w systemie".

28.09.2012 22:25
Jeremy Clarkson
😱
8
odpowiedz
Jeremy Clarkson
139
Prezenter

Za uwarzyłem

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl