Co kupić? Co wybrać?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
20.12.2025 15:06
kluha666
1
odpowiedz
kluha666
185
Catch the Rainbow

Co kupić? Co wybrać?

Z powodu startu wyprzedaży zimowej na Steam, postanowiłem sobie coś kupic. Myślę między Dying Light 2, Arc Raiders, Tainted Grail Fall of Avalon, Elden Ring, Forza Horizon 5, God of War: Ragnarok, Clair Obscur: Expedition 33, Space Marine 2. Co byście wybrali? Najbardziej mam ochotę na multi i mocno kusi mnie Arc Raiders, ale boje się, że solo będę się tylko irytował.

post wyedytowany przez kluha666 2025-12-20 15:06:32
20.12.2025 19:09
Ragn'or
1.1
Ragn'or
245
MuremZaPolskimMundurem

Tainted albo Elden.

20.12.2025 21:17
DexteR_66
1.2
DexteR_66
15
Generał

Premium VIP

Tainted Grail Fall of Avalon, bez dwóch zdań.

21.12.2025 09:20
'ekto
2
odpowiedz
'ekto
201
Generał

Najbardziej mam ochotę na multi
Zdecydowanie Arc Riders. Możesz grać z losowo przydzielonymi graczami, więc nie będziesz się irytował solo tylko w trio.

21.12.2025 11:08
Sir klesk
3
odpowiedz
Sir klesk
270
...ślady jak sanek płoza

Arc Raiders - zalezy jak szybko i latwo sie irytujesz. Gra jest swietna ale musisz byc gotow na to co Cie tam spotka. Akurat na solo que duzo latwiej dogadac sie z graczami i tak samo latwiej jest wygrac strzelanine. Dla mnie to granie w skladach czesciej konczylo sie frustracja bo jednak druzynowe strzelaniny czesto oznaczaja wiekszy chaos i to wlasnie te smierci, gdy czujesz sie bezradny, najbardziej siadaja na glowe. Niemniej polecam bo to najlepsza gra multi tego roku.

Tainted Grail masz demko do ogrania. Ja tak zrobilem po czym wczoraj kupilem pelna wersje. Poki co gra mi sie bardzo dobrze. Podoba mi sie eksploracja i klimat. Walka niestety dretwa jak nie wiem co ale po opanowaniu mechanik/timingiw da sie z tego wycisnac odrobine frajdy. Nigdy nie bylem fanem Skyrima ale tutaj odnajduje sie calkiem niezle.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl