Ciekawe gry każdego rodzaju ;)

Forum Inne Gry
Odpowiedz
26.06.2014 00:34
1
odpowiedz
SpongeChop
22
Centurion

Ciekawe gry każdego rodzaju ;)

Siemanko ; ))

Przejdę od razu do rzeczy ;) Poszukuje dobrych gier na długie godziny jak i tych na krótkie sesje . Ogólnie grywam z w gry każdego rodzaju , np ostatnio zagrywałem się w Rayman Legends , a wcześniej kończyłem wieśka i 3 mass effedty . Zaliczyłem całą serie call of duty i medal of honor zaczynając na plastation 1 .
Moglibyście polecić mi jakieś gry godne uwagi które przeoczyłem ? Ciekawa wciągająca fabuła ale i też rozrywka w czystej formie po prostu szukam DOBRYCH GIER :))

26.06.2014 00:39
2
odpowiedz
zanonimizowany453591
62
Senator

Nad listą wątków na forum masz taki przycisk "szukaj". Takich tematów były tu tysiące.

26.06.2014 00:55
3
odpowiedz
SpongeChop
22
Centurion

L.A Noire testowałem na ps3 . Max payne 3 nie przypadł mi do gustu sam w sumie nie wiem dokładnie dlaczego a GTA IV był to pierwszy ukończony przeze mnie tytuł na PS3 ; ))

26.06.2014 04:53
4
odpowiedz
Kharman
168

https://www.gry-online.pl/ranking-gier.asp?PLA=1&CZA=3

Masz, nie dziękuj...

Guziczki z kategoriami mam nadzieję jesteś w stanie sam obsłużyć?

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl