Chłopacy! Ubierajcie się bardziej kolorowo
To co widzę na mieście woła o pomstę do nieba. Panowie nie potraficie się uberać! Czasem wyglądacie okropnie. Same czarno-szare ciuchy jak na pogrzeb. Jest lato, dajcie się ponieść wyobraźni i ubierajcie się nieco odważniej. Mamy 21 wiek, nie musicie chodzić w niewyróżniających się czarych ciuchach jak jakieś bezguścia. Zaufajcie mi, bardziej przyciąga nasz wzrok dobrze wyglądający facet niż niewyróżniający się chodzący codziennie w tym samym pogrzebowym ubraniu niedbający o siebie chłopak. Żadna z nas nie zwróci uwagi na takiego i przegracie życie jak autor wątku niżej :) A tego chyba nie chcemy, co? :>
Stuknij się w czoło.
Dobre prowo!
Chłopcy.
Zamknij w końcu mordę i idź spać.
A jak niby mamy się ubierać? Jak nas dziewczyny z powodu takich pierdół rzucają/nie chcą, to się ubieramy jak na pogrzeb. Dziewczyny - przestańcie wreszcie zwracać uwagę na wygląd, a zacznijcie patrzeć na charakter faceta/chłopaka!
PS. 'chłopaki' a nie 'chłopacy'
ED.
[6]ma_ko
bullshit. Poprawne formy to 'chłopaki' i 'chłopcy'.
Chyba trafiłam w sedno :> Lansdowne
Miczkus -> ale wygląd również dużo mówi o charakterze. Od razu widać, kto ma gust, styl, a kto jest pasiastym dresem albo nudziarzem, których się po prostu unika.
Kolejna, która chce odwalać rewolucję wśród mężczyzn...
Czego oczekujesz? Ze każdy mężczyzna będzie dobrze się czuć w pstrokatym, "niepogrzebowym" ubraniu? Co rozumiesz przez odważne ubieranie się? Wież mi, większość mężczyzn nie boi się maszynki do golenia, szamponu i mydła - nawet męskich kosmetyków.
A tego chyba nie chcemy, co? :>
Oczywiście, że nie chcemy. Ale znajdzie się i taka, która ma całkiem odmienne zdanie na ten temat.
Chodzę w niemieckim mundurze bundeswery, pasi? Kolory są...

Mój nowy look.
Poleciałabyś na mnie?
jojo121212121212 -> i co jest złego w tym, jak to nazwałeś "looku" (mieszkasz w anglii?)
Poza tym nie znam Cię, przez internet lecą tylko pedofile.

Coś jest na rzeczy, mój stylista też twierdzi, że kolory będą na topie tego lata.
[8]maciejkami18
jeśli ktoś się ubiera na czarno, to przecież wcale nie znaczy, że ma na sobie dres. A garnitur to co niby? Ja wiem, że są też białe czy nawet różowe, ale czarne garnitury też istnieją. Ja, dla przykładu, mam czarne sztruksy - chodzę w nich do szkoły czy po mieście i jakoś nikt nie zwrócił mi uwagi, że nie mam gustu w tych sprawach a mam takich kumpli, że gdybym się tak ubrał, to pierwsi zwróciliby na to uwagę. Mam kilka ciemnych podkoszulków - też żadnego 'oskarżania' o bezguście nie ma. Każdy się ubiera jak chce - a że akurat sporo ludzi lubi ubierać się na ciemno, to co?
Miczkus -> poznałam wielu gości, którzy na co dzień chodzili w czarnych bluzach z kapturami, spodniach również czarnych albo w ciemnych bojówkach. Nie byli to żadni przynależni do subkultur wyznawcy dziwnych idei, a zwykli kolesie, których nic ze sobą nie łączyło. POZA tym, że każdy z nich okazywał się niesamowitym nudziarzem bez jakichkolwiek zainteresowań. Wiem, że się nie ocenia ludzi przez wygląd, na przykład umówiłabym się z ofiarą pożaru. ALE fakty mówią same za siebie. Wolę dobrze wyglądającego faceta, niż nudziarza albo lansera.
bullshit. Poprawne formy to 'chłopaki' i 'chłopcy'.
mylisz sie chlopcze
To co, mam ubierać się w jakieś oczojebne koszulki i spodnie?I tak już mam oczojebne buty.
no to zdecyduj się, czy chodzi Ci o kolory, czy o dresy.
Uważam, że żaden pstrokato ubrany facet nie przebije faceta ubranego w dobry garnitur. No ale do tego trzeba
1) wieku
2) obracani się w innej kulturze niż blokersi
Jakim trzeba być kompletnym debilem, żeby ubierać się w to co mówią Tobie inni, a nie w to w czym czujesz się najlepiej ;/
[16]maciejka18
przykro mi, że siedzisz w takim towarzystwie. Skoro ci przeszkadza, to znaczy, że trzeba je zmienić. Najlepiej wyprowadź się do Londynu, tam jest dużo kolorowych ludzi.
[17]Valem
ale polonistka z ponad 20-letnim doświadczeniem raczej nie może się mylić w takich sprawach, co nie?
...powinniśmy wszyscy nosić tęczowe t-shirt'y :D Świat nabierze barw a nasze du***y rumieńców :P
Chętnie byśmy zobaczyli, jak Ty się ubierasz.
Ja zawsze chodzę tak, plus bojówki i buty taktyczne (nie mylić z glanami!)
Zdjęcie się nie ładuje :/
polonistka z 20 letnim doswiadczeniem moze sie mylic bo ta forma zostala uznana dopiero niedawno
czy dobrze pamiętam, ze maciek kiedyś twierdził iż faceci ubierający się kolorowo to nie mężczyźni ?
Po części się zgadzam.
Idę przez miasto a tam stado jednakowych i szarych ludzi. Niektórzy podczas ubierania się zapomnieli chyba że paleta barw nie kończy się tylko na odcieniach szarości, czerni i bieli .
no wlasnie, o to chodzilo a nie moglem znalezc, ale oczywiscie krzykacze i znaffcy sie znajda
[16] Ja chodzę w czarnych bojówkach albo w moro i w ciemnych podkoszulkach (ew białych lub szarych) i nie uważam siebie za nudziarza. Choć na pewno nie pogadasz ze mną o lejdi sradze i innych bibierach....
Wolę dobrze wyglądającego faceta, niż nudziarza albo lansera.
A kogo obchodzi co ty wolisz... idź spać i nie wracaj.
Czarny jest spoko. Gdybym mógł to bym chodził tylko w czarnym... i chodzę...
U mnie w szafie jest dużo oczojebnych koszulek, jaskrawozielone, żółte, pomarańczowe, czerwone. niektóre bardziej stonowane, inne mniej. Ciemnych (czarnych) tak samo, wszystko zależy na co mam "ochotę", jaka pogoda, gdzie idę itp
[31]Valem
nie jestem krzykaczem, tylko mnie w szkole uczyli, że 'chłopacy' jest niepoprawne ale skoro jest poprawne to zwracam honor.
NIE UBIERAJCIE SIĘ KOLOROWO. UBIERAJCIE SIĘ JAK FACECI I CZASAMI POZWÓLCIE SOBIE NA TROCHĘ EKSTRAWAGANCJI.
Nie ubieram się na kolorowo, mam dziewczynę, nie przegrałem życia, mam Cie w dupie
po jeden A co ja kur*a jakiś pedał jestem
po dwa Kolejny przykład że "laski" zwracają uwagę tylko na wygląd
Facepalm.
Nasi chłopcy chcą chodzić w szarych dresach.
I dlatego kobiety na GOLU powinny mieć cenzurę w postach. Zgłaszam to do nowości w propozycjach regulaminowych.

Co prawda ubierałem się w kolory czarny, bardzo czarny, brudno czarny i czarny, ale skoro się domagasz to proszę mój nowy styl. >>>>
Mam nadzieję że dostatecznie kolorowy
Miczkus ->
Ta nauczycielka z 20-letnim stazem powinna chyba zawod zmienic, skoro nie zna polskiej gramatyki :(
maciejka18 głupoty gada o tych kolorach, ale na pewno większe szanse na podryw mają faceci ubierający się co najmniej schludnie, a jeszcze lepiej - elegancko, niż jakiś brudas, czy oberwaniec.
Kobiety też zwracają uwagę na wygląd i nie bądźcie hipokrytami, że dla was to nie ma znaczenia. Wiadomo, że wygląd laski się nie liczy, o ile jest ładna. :P
Haha zawsze mnie rozwala jak ktoś mówi "chłopacy", szczególnie w telewizji jak np. Doda. Wieś na całego :D
my nie jestesmy chlopacy, my jestesmy mlodzi wilcy
Trzymaj z dala od mojego stylu.