Dostałem ostatnio od znajomej tablet do naprawy, taki jak w opisie i pierwszy raz spotykam się z taką reakcją sprzętu. Ogólnie problem tkwił w wirusie, który wbił na Adka i sprzęt zaczął wariować, jakieś aplikacje od ekranów blokady, których nie dało się wstrzymać lub odinstalować, a nie były to fabryczne aplikację, bo miałem już nie jeden sprzęt z Androidem na pokładzie i nigdzie takich nie było. Przywróciłem ustawienia fabryczne, ale to nie rozwiązało za specjalnie problemu, gdyż owszem wirusa usunęło, ale tablet stwierdził, że teraz ma gdzieś sieć WiFi i nie będzie się za nic łączył (sprawdzane na 2 sieciach), w dodatku od samego początku szybko padała bateria, więc jakakolwiek większa operacja musiała zostać szybko wykonana. Zostawiłem tego Caviona podłączonego na noc do PS4 w celu załadowania baterii, bo chciałem całkowicie przeinstalować system, rano o tym zapomniałem i poszedłem do pracy, a gdy wróciłem tablet dziwnie piszczał, jakby napięcie coś nie halo było, bo po odpięciu kabla wszystko ucichło. Niestety doszło do momentu, że teraz w ogóle sprzęt nie reaguje na próby uruchomienia, a wcześniej bateria miała 0% i nie chciała się ładować. Czego to może być wina, że sprzęt tak stopniowo nagle padł?
Chujxxxxwego serwisanta. Jak sie nie znasz to sie nie podejmuj napraw nie swoich sprzetow. Zanies do serwisu/ wyslij do serwisu.
Ps. Zeby nie bylo,.... link w google 20 sek xxxxxelektroda.pl/rtvforum/topic2908159.html