Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Cavion Base 7.1 | quad o.O

01.02.2016 22:04
1
Halt94
2
Junior

Cavion Base 7.1 | quad o.O

Dostałem ostatnio od znajomej tablet do naprawy, taki jak w opisie i pierwszy raz spotykam się z taką reakcją sprzętu. Ogólnie problem tkwił w wirusie, który wbił na Adka i sprzęt zaczął wariować, jakieś aplikacje od ekranów blokady, których nie dało się wstrzymać lub odinstalować, a nie były to fabryczne aplikację, bo miałem już nie jeden sprzęt z Androidem na pokładzie i nigdzie takich nie było. Przywróciłem ustawienia fabryczne, ale to nie rozwiązało za specjalnie problemu, gdyż owszem wirusa usunęło, ale tablet stwierdził, że teraz ma gdzieś sieć WiFi i nie będzie się za nic łączył (sprawdzane na 2 sieciach), w dodatku od samego początku szybko padała bateria, więc jakakolwiek większa operacja musiała zostać szybko wykonana. Zostawiłem tego Caviona podłączonego na noc do PS4 w celu załadowania baterii, bo chciałem całkowicie przeinstalować system, rano o tym zapomniałem i poszedłem do pracy, a gdy wróciłem tablet dziwnie piszczał, jakby napięcie coś nie halo było, bo po odpięciu kabla wszystko ucichło. Niestety doszło do momentu, że teraz w ogóle sprzęt nie reaguje na próby uruchomienia, a wcześniej bateria miała 0% i nie chciała się ładować. Czego to może być wina, że sprzęt tak stopniowo nagle padł?

02.02.2016 06:56
maciell
2
odpowiedz
maciell
131
Senator

Chujxxxxwego serwisanta. Jak sie nie znasz to sie nie podejmuj napraw nie swoich sprzetow. Zanies do serwisu/ wyslij do serwisu.

Ps. Zeby nie bylo,.... link w google 20 sek xxxxxelektroda.pl/rtvforum/topic2908159.html

post wyedytowany przez maciell 2016-02-02 07:00:24
Forum: Cavion Base 7.1 | quad o.O