Call of Duty BO
Witam, mam pytanie.
Co zrobić jeżeli ma się BO [oryginalna] i chce się to sprzedać koledze ale się dawno nie grało i zapomniało hasła?. Monza jakoś założyć nowe konto na Setam-ie i dołączyć tam ta grę przy pomocy tego kodu co jest przy instrukcji, lub w jakiś inny sposób ?
Kody są jednorazowe. Raz przypisany do jednego konta nie może być przypisany do innego. Albo odzyskasz konto, albo kolega sobie nie pogra.
Gra raz przypisana do konta steam, zostaje przypisana do niego na wieczność!
....co do zapomnianego hasla, to nie ma na steamie juz takiej opcji jak "przypomnienie hasla" ?
a jak bym kopił nowy CD-Key a zainstalował z płyty i tylko innego kaya wpisał to by działało? Oczywiści utworzył bym nowe konto Steam.
Nie ma sensu. Twojemu koledze bardziej opłaca się kupić sam klucz. Na to samo wychodzi.
Płyty są uniwersalne i jednocześnie zbędne. Po wpisaniu klucza możesz zainstalować grę z kilku różnych źródeł, a efekt będzie ten sam. Możesz ściągnąć grę ze Steam, przekopiować zawartość katalogu steamapps, odtworzyć backup ściągniętej wcześniej gry, lub zainstalować z płyty DVD (czyli to samo co backup, tylko będzie trzeba dościągać więcej patchy).
A to prawda ze jeżeli mam oryginalnego koda i wyślę go do supportu to odzyskam te informacje ?
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4988-DHXV-7272
chodź o to ze on się za bardzo na tym nie zna a ja chce ta grę sprzedać i odzyskać trochę kasy , ale ona musi działać.
Trudno go nazwac kolega bo go prawie nieznam ale jakos go musuialem zdefiniowac. Sory ze tak pisze alr pisze z telefonu.