Witam, interesuje mnie VR. Tyle że w moim przypadku jak najtańszy.
Specyfikacja PC:
CPU: 2x X5667
RAM:24GB DDR3 1333MHz
GPU: GTX 1050Ti
Jakie jest najtańsze VR do komputera? (Odrazu mówię że w PC nie mam USB 3.0)
W szufladzie leży gdzieś Samsung Note 4 (ekran 2560x1440) i nawet dobrze idzie z Aplikacją VRidge. Tylko teraz sprawa kontrolerów. Na YouTube widziałem jak ludzie biorą np. 4 kamerki PSMOVE i 3 Pady PSMOVE i to konfigurują. są jeszcze jakieś w miarę Tanie VR? Ale takie dedykowane? Powiedzmy że budżet do 1000zł zł tym taniej tym lepiej. Za 2lata będę myślał o nowym komputerze już z GTX 1080 Ti, oraz normalnym VR takim jak Oculus czy HTC VIVE, albo Microsoft Mixed Reality itd. Ale na te 2 lata chciałbym pograć w gry typu beatsaber czy job simulator. Jest to możliwe? I czy warto mi się pchać w to mając tak ograniczony budżet oraz brak możliwości rozbudowy komputera? Z góry dzięki za pomoc
Myślałem o Nintendo Wii bo ma pełno gier ruchowych ale ktoś mi zwinął dosłownie sprzed nosa bo było wszystko umówione, wystawione na Allegro abym mógł kupić i po 1min od wystawienia ktoś mi zakosił... czyli dosłownie z przed nosa... wiec na wii jestem zarażony bo to była naprawdę dobra okazja. A ceny innych to...
Myślałem o Nintendo Wii bo ma pełno gier ruchowych ale ktoś mi zwinął dosłownie sprzed nosa bo było wszystko umówione, wystawione na Allegro abym mógł kupić i po 1min od wystawienia ktoś mi zakosił...
Jeśli sprzedający by był w porządku to by ogarnął temat i sprzedał Tobie skoro byliście ugadani.
Nie mógł, to było przez Allegro i przy momencie wciśnięcia kup teraz nie można tego cofnąć no chyba ze za zgoda kupującego który niestety się nie zgodził :(