Witam. Odczuwam w grze wiedzmin 2 brak plynnosci prawdopodobnie jest to wina mojego sprzetu.Wszystko mam ustawione na minimum. I moze pobranie nowych sterownikow gry lub czegos poprawilo by plynnosc gry.
Moj sprzet
procesor dwurdzeniowy intela 2,6 ghz
2 gb ramu
karta graficzna asus geforce 9600 gso
system windows xp
Zainstalowałeś nowe sterowniki 275 ? Jeśli nie zrób to i zainstaluj bez 3D Vision .
Wyłącz uberpróbkowanie , zainstaluj sterowniki i usuń 3D Vision . Swoją drogą , ciekawe ile jeszcze takich wątków powstanie .
Problemów może być bardzo wiele - warto poczekać na łatkę, może coś zostanie poprawione w kwestii wydajności.
Odczuwam w grze wiedzmin 2 brak plynnosci prawdopodobnie jest to wina mojego sprzetu.
Poza tym, takie stwierdzenie jest dość niejasne, a biorąc pod uwagę względność "odczuwania braku płynności", możemy nie rozwiązać twojego problemu.
czasami mam tez sciny. a brak plynnosci jest odczuwany czasem slabej czasem mocniej
Masz prawie idealnie taki sam komp jak ja. I szczerze mowiac raczej nie da sie z tym wiele zrobic. To jest wlasnie ten sterownik, ktory podales. Zainstaluj, troszke pomoze, ale szalu nie bedzie. Jezeli jestes w prologu to poczekaj do pierwszego aktu (miasta) i poprawi sie troche. Ale o "komfortowej" grze mozesz raczej zapmniec.
edit: Tylko instaluj stery pod xp jezeli na nim jedziesz, bo te co podales sa pod viste/win7.
po zainstalowaniu sterownikow gra chodzi w porownaniu do tego co bylo wczesniej jak marzenie :)
dziekuje wam
ale mam jeszcze 1 problem. gra nie jest na calym ekranie. z gory i z doly sa duze czarne pasy. rozdzielczosc mam 1200-748
Pasy będą. Przynajmniej do czasu wypuszczenia patcha. Spowodowane jest to tym, że gra obsługuje tylko 16:9.