Witam.
Problem jest następujący:
Po przedarciu się przez hordy zombie i dotarciu do młyna, gdzie urzęduje Dr. Ned gra robi mi psikusa i nie wpuszcza do środka. Gra zawiesza się podczas ładowania i wyrzuca błąd, po czym cofa mnie do początku Jacobs Cove - z nie rozwiązanymi questami ale z ekwipunkiem, który w drodze do młyna pozbierałem. Jakieś pomysły?
Gra jest ze Steama, więc patche są na 100% (auto update włączony). Sterowniki karty graficznej natomiast mam bodajże z lutego tego roku.
Może sprawdź spójność plików i zrób defragmentację. To na przykładzie innej gry. PPM na grę i właściwości wybierasz.
O, to jest cenna wskazówka - zapomniałem, że Steam czasami lubi pofragmentować sam siebie. Niestety, rezultaty będę mógł podziwiać dopiero późnym popołudniem. Dzięki za podpowiedź, miejmy nadzieję, że zadziała.
Dzięki za dobrą poradę. Defragmentacja i sprawdzanie spójności trwały pół godziny, okazało się że miałem w BL 65 uszkodzonych plików (pewnie popsułem coś podczas zabawy z wyłączaniem filmików i innych opcji). Tak czy siak - wielkie dzięki.