Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Blog

19.04.2012 17:59
😊
1
zanonimizowany838105
1
Junior
Image

Blog

Polecam bloga : www.aniadziennik.blogspot.com

19.04.2012 18:16
2
odpowiedz
zanonimizowany789322
28
Senator

Sorry. Nie umiesz pisac IMHO.

W dodatku zauwazylem(no coz, trudno tego nie zauwazyc, skoro nawet nie pozbylas/es sie linkow szczegolnych dla Wiki, jak [ukryj] itd), ze np. tekst o Matejce jest skopiowany z Wikipedii. Troche takie pojscie na latwizne, co nie zacheca.

19.04.2012 18:53
3
odpowiedz
zanonimizowany789322
28
Senator

Powipominam troche bledow, zeby nie bylo, ze rzucilem tylko glupim haselkiem bez zadnego "zaplecza dowodowego".

Primero - przed znakami interpunkcyjnymi NIE MA spacji.
Secundo - mam wrazenie jakbym czytal wpisy jakiegos dziecka(bez urazy, to tylko porownanie). Uzywasz strasznie prostego jezyka - sklecasz tylko proste i bardzo krotkie zdania, jakbys nie potrafila wymyslic jakichs bardziej skomplikowanych(nie bic, sugeruje sie blogiem). To powoduje, ze zle mi sie twoje wpisy zle czyta, bo zaczynam czytac jedno zdanie, niezdarze nawet mrugnac oczyma i juz zaczyna sie nastepne.
Tercero - masz strasznie maly zasob slow. Za przyklad niech posluzy mi ten wycinek z wpisu z wklejonym Chasing Pavements od Adele:
Oczywiście Wam. Ja jak będę miała coś do opowiedzenia to powiem Wam. Ale dzisiaj puszczę Wam tylko piosenkę Adele , która mam nadzieję rozwesel Was. -> za duzo tutaj "Wam". Nie potrzebnie tyle powtarzane.
Quattro - w niektorych wpisach(np. w tym o fraktalu Zuk Mandelbota) moglas sie bardziej rozpisac - np. we wspomnianym w nawiasie wpisie opisac autora oraz jego tworczosc i wrzucic wiecej jego prac.

19.04.2012 18:59
Kanon
👍
4
odpowiedz
Kanon
261
Befsztyk nie istnieje

Nie przejmuj się, że nikt tego nie czyta.
Uczyń z tego zaletę.

19.04.2012 19:02
5
odpowiedz
zanonimizowany789322
28
Senator

@Kanon -> no nie wiem, czy niska liczba czytelnikow bloga jest taka fajna. Jak ktos chce pisac dla siebie, to rownie dobrze moze to robic na zwyklych kartkach, a potem chowac je do szuflady.

Forum: Blog