Błędy w F1 2011 multiplayer
Chciałbym zacząc wątek o błędach w grze F1 2011 a chodzi mi głównie o Multiplayer.Ktoś z Was już wcześniej poruszał wątek błędów w karach za przewinienia podczas wyścigu.I niestety chcę to potwierdzic ,chodzi mianowicie oto że poszkodowany jest bardziej ukarany niż ten co narozrabia.Ja za uderzenie jadącego z przodu dostaję najwyżej karę za kolizję -5XP ale biedak uderzony dostaje karę 10 sekund co powoduje przesunięcie o kilka miejsc na mecie.Rozumiem ,to się dzieje naprawdę szybko ale kto wymyślił aby stawiac wymaganie zaliczenie dokładnie takiego a takiego miejsca na mecie.Startuję z 16 pozycji a wymaga się odemnie abym był zgodnie z moim miejscem rankingowyn na mecie 1,2,lub trzeci -czy ktoś pomyślał jak to się ma do rzeczywistości.Tam startuje przeważnie komplet 16 graczy i każdy[ nie mówię o kulturalnym przepuszczaniu szybszych kierowców] gna na złamanie karku.Proszę Firmę Codemaster o nowszą wersję gry dla Fanów Demolition Derby F1 albo jeszcze coś podobnego, i wierze w powodzenie taiego wydania.W Gridzie host mógł wyłączyc kolizje i wierzcie wyścig był ciekawszy.Druga sprawa KODY -szlak mnie trafia jak wyprzedzę po ciężkiej walce samochód skaczący po całej szerokości nie tylko toru i za chwilkę jest znów sto metrów przedemną -Ludzie albo admini tego nie widzą albo nie chcą -do diaska ktoś dogląda multiplayera ktoś nakłada kary ,ktoś dyswalifikuje -przecież wiadomo kto gra kodem w GP niech sobie koduje będzie oszukiwał samego siebie jakim to on jest mistrzem-wszystki wyścigi wygrane.Ale w multiplajerze to powinno byc całkowicie zakazane chociażby dla traktowania normalnych graczy poważnie.Jeśli chodzi o F1 2011 myślę że sporo się poprawiło w wielu kwestiach-chociaż przyznam szczerze że zabardzo przekolorowano .Samochód w środku aż oczy bolą .Pozdrawiam graczy -domyślam się że wielu z Was skrytykuje moją wypowiedż ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie.
Masz rację. Nie opłaca się w to grać.