Błąd podczas instalacji Unreal Tournament 3

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
21.03.2011 19:31
1
odpowiedz
zanonimizowany785298
1
Junior

Błąd podczas instalacji Unreal Tournament 3

Podczas instlacji (mniej więcej w połowie) wyskakuje mi błąd CRC wygląda to tak http://img857.imageshack.us/i/57530026.png/ dziwi mnie w tym to, że błędy wyskakują od pewnego momentu chyba do końca. Po zapoznaniu się z tematami różnych forów wiele razy widziałem, że ten problem występuje i u innych. Próbowałem wielu rozwiązań nawet po przegraniu do folderu dalej występował ten błąd. Myślałem, że to kilka plików, ale od mniej więcej połowy do końca występują ciąge błędy CRC. Wie ktoś co mam zrobić, aby zainstalować to na swoim komputerze, dodam jeszcze , że na innym zainstalowałem.

21.03.2011 19:42
2
odpowiedz
zanonimizowany642089
1
Generał

Jak zainstalowałeś na innym to pewnie wina twojej stacji DVD, widocznie nie może odczytać paru plików.Spróbuj przekopiować zawartość płyty na dysk, a jeśli występują te same błędy to skopiuj ją na kompa na którym udało ci się go zainstalować i najlepiej spakuj pliki bez kompresji do np RARa, nagraj pliki na płytkę i skopiuj je z płytki na swojego kompa , rozpakuj i zainstaluj uff

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl