Bioshock 2 Remastered wywala do pulpitu

Forum Gry RPG
Odpowiedz
17.04.2025 06:11
1
odpowiedz
Kamil.Kwi
1
Junior

Bioshock 2 Remastered wywala do pulpitu

Cześć. Mam kłopot z grą z tytułu. Gram przez EpicGames. Do tej pory było wszystko ok, w pewnym momencie w trakcie gry wyrzuciło mnie do pulpitu. Od tego czasu kiedy uruchamiam grę, ona się włączy, idą reklamy początkowe, napisy i gra się wyłącza i mam pulpit. Próbowałem wszystkich rozwiązać ze strony EP. Przeinstalowałem grę, launcher, uruchamiałem z panelu administratora. Nic nie działa. Cały czas gra po wstępie wywala na pulpit. Miał ktoś podobny problem i go rozwiązał?

17.04.2025 08:38
SpoconaZofia
2
odpowiedz
SpoconaZofia
92
Legend
18.04.2025 01:03
3
odpowiedz
Kamil.Kwi
1
Junior

Hej, dziękuję za odpowiedź. Po użyciu fix crasha z pierwszego linku gra w ogóle nie reaguje. Jeśli chodzi o filmiki, u mnie w pliku nie ma tych parametrów. Próbowałem notatnikiem, Notepad++ i dalej nic.

18.04.2025 23:40
WolfDale
4
odpowiedz
WolfDale
92
~sv_cheats 1

A jaki masz sprzęt bo to najważniejsze pytanie? Ja przykładowo ostatnio grałem również w BioShock 2 na PC i wybrałem oryginalną wersję którą wolę. I o ile gra przy pierwszym odpaleniu chodziła doskonale tak przy kolejnych próbach zagrania cały czas miała jakiś problem, natomiast wersja odnowiona działała cały czas bez zarzutu.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl