Chodzi mi o sarkofag otoczony pułapkami.
W EA odpaliłem te pułapki i wyłączyłem je przyciskiem.
Teraz jak gram mam na tyle wysokiego skilla ze wykryłem wszystkie pułapki i nie potrafię otworzyć tego sarkofagu bo nie mam disarm trap set (czy jakoś tak).
Jak sobie w tym miejscu poradziliście?
Naprawdę musiałeś założyć własny wątek, zamiast napisać w głównym?
Rozwiązałem bardzo prosto tą sytuację, z chęcią opiszę w wątku poświęconym BG3.
naprawdę?
sorry, moja wina, czasami zapominam że jak mam pytanie o grę to muszę sobie znaleźć jakąś miłą angielskojęzyczną społeczność.
Może lepiej znajdź, zamiast robić spam tworząc niepotrzebne wątki, bo megalomania nie pozwala napisać jak człowiek posta w jednym z obecnie aktywniejszych wątków na forum.
Pomyślałby kto, że akurat Ciebie nie trzeba byłoby uczyć, jak obsługiwać forum.
micin3 ---> ponad 20 lat temu zrobiłem to forum do zadawania pytań o grach, dokładnie tak jak to zrobiłem przed chwilą.
Odpowiednia kategoria, odpowiedni tytuł, odpowiednie pytanie.
Tak działa to forum, bo wyraźnie nie potrafisz się nim posługiwać.
Zakładanie własnych wątków w danym temacie jest podstawową funkcjonalnością tego forum. Wystarczy sprawdzić czy taki temat już wcześniej nie istnieje, co też uczyniłem.
Natomiast dopisywanie się nie na temat co robisz teraz jest wbrew zasadom tego forum.
Chłopie, ale nie pisz teraz bzdur, bo pamiętam czasy, jak za takie zakładanie wątków jak ten, zamiast dopisywanie się do istniejących, wlepiałeś ostrzeżenia i bany.
taki temat już wcześniej nie istnieje, co też uczyniłem.
Temat o BG3 już istnieje, na przyszłość użyj wyszukiwarki, pozdrawiam.
Via Tenor
micin3 ---> dopadła cię jakaś silna niemoc umysłowa. Próbujesz mi wmówić że na forum może być tylko jeden wątek o BG3 ten w którym ty piszesz.
lol
w tej chwili jest ze 100 wątków o BG3 i tak ma być.
Tak opowiadaj kłamstwa że ludzie byli karani i to przeze mnie za zakładanie nowych wątków o grach bu ha ha ha ha.
Prawda widać boli, że musiałeś o niej zapomnieć. A ten gif o czym ma świadczyć?