Witam. Panowie mam prośba do osób które już dosyć dobrze ogarnęli multi BF 3 oto prośba:
Proszę napisać w tym wątku całe możliwe gadżety dla poszczególnych klas podam na przykadzie:
Wsparcie-moździerz-.....coś tam jeszcze..... i chciałbym aby tak podał ktoś całe wyposażenie wszystkich klas myślę że to nie jest kłopot? PROSZĘ NIE PODAWAĆ BRONI!!! tylko same gadżety...LICZY SIĘ TYLKO KLASA...NIE POJAZDY I SAMOLOTY..mam nadzieję że rozumiecie...pozdrawiam
Pytam ponieważ nie wiem na jaką klasę się zdecydować w multi a chciałbym znać całe wyposażenie klas wtedy dokonam wyboru... dzięki z góy za pomoc.
1. Wchodzisz na swój profil na Battlelogu.
2. Na samej górze masz link Stats (w wersji PL pewnie Statystyka).
3. Wybierasz zakładkę "Weapons & Equipment" (Broń i ekwipunek?).
4. Po prawej stronie masz wszystkie dostępne dla danej klasy przedmioty. Te odblokowane i nieodblokowane. Po kliknięciu na każdą broń/ekwipunek dostajesz szczegółowe informacje na ich temat.
5. ???
6. PROFIT!
fireblast - masz w grze do odblokowania prawie 30 broni, do większości około 20 dodatków + rozne pierdołu do smiglowców, samolotów, czołgów itd. i myślisz, że komuś będzie się chciało to spisywać?
na battlelogu masz wszystko
pytanie do Narmo--- wszystko już czaję tylko o co chodzi z tym "PROFIT" :) ???
PROFIT = zysk
w tym wypadku zysk wiedzy
Z tym ??? i PROFIT to akcja z South Park'u z odcinka o gnomach, które kradły gacie xD
znasz angielski?