Battlefield-y
Witam
Posiadam grę Battlefield Bad company 2 + dodatek Vietnam. Są do tej gry jeszcze jakieś inne dodatki?
I jeszcze jedno pytanie odnośnie trójki. Z zamówieniem pre-ordera się tak wahałem, nie wiedziałem czy zamówić czy też nie no i... nie zamówiłem. Teraz chciałem sobie zamówić tą grę w edycji limitowanejz tym dodatkiem "Powrót do karkand" czy jakoś tak, ale na allegro są same zwykłe wersję a jak jest z tym dodatkiem to kosztuje 200zł. Jest możliwość kupienia tego dodatku w osobnym pudełku tak jak to zrobiłem z Bad company 2?
Nie ma więcej dodatków.
Nie kupisz już wersji limitowanej. Ale 200 zł to trochę sporo. Nawet, jeżeli podstawka kosztuje te 130 zł, to dodatek został wyceniony na 50 zł. Więc razem wychodzi 180 zł a nie 200.
Podstawke kupisz za 99 zl w Carrefourze , a dodatek bedzie za 50 zl
A dodatek będzie w pudełku czy tylko key? Bo znalazłem na allegro to: http://allegro.pl/battlefield-3-pc-pl-bf3-bf-3-dlc-wys-24h-i1899722847.html
Dodatek jeszcze nie wyszedł, ale domyślam się, że to będzie tak samo, jak z Vietnamem. Czyli ściągnie go każdy jako patch, a żeby go aktywować trzeba będzie kupić odpowiedni klucz. Wersja pudełkowa będzie zawierała tylko klucz.