Battlefield 3 Problem z 'Rozłaczeniem z grą'

Forum Komputery
Odpowiedz
22.12.2011 21:25
1
odpowiedz
bizOn45
1
Junior
Image

Battlefield 3 Problem z 'Rozłaczeniem z grą'

Witam. Od kąd zainstalowałem BF3 po około 10-15 min wywala mnie z gry a na Battlelog-u wyświetla mi się komunikat: ( widoczny na zdjęciu).

Mój komputer spełnia wymagania systemowe. Gra jest oryginalna.
Intel i7 950
nVidia GeFroce GTX 560TI
6gb ram
Win 7 Ultimate

Dodam jeszcze ze na battlelog-u na tym serwerze pokazuje mi ze mam zielony ping (do 54) Z tego co pamiętam internetem mam chyba 3-4 MB.

Jeśli zna ktoś odpowiedz na mój problem proszę o pomoc!!!

22.12.2011 21:31
2
odpowiedz
zanonimizowany807452
18
Konsul

Spróbuj zaktualizowac Punkbustera.

22.12.2011 21:31
Orzołek
3
odpowiedz
Orzołek
155
Haters gonna hate

Najprawdopodobniej firewall Ci blokuje grę. Spróbuj wyłączyć na jakiś czas wszystkie firewalle także systemowe i wtedy włącz jak będzie to samo, to możesz spróbować zainstalować ponownie grę. Jeśli nadal nic nie pomoże to reinstal systemu/rozmowa z providerem.

22.12.2011 21:38
4
odpowiedz
bizOn45
1
Junior

Punkbuster jest zaaktualizowany.

Orzełek a mozesz mi powiedziec jak mam wyłaczyc wszystkie firewalle? bo ja sie nie znam na tych sprawach.

22.12.2011 21:46
CyberTron
5
odpowiedz
CyberTron
111
Imperator Wersalka

Mam to samo. Aktualizacja pb pomaga, ale wywala nadal, tyle, że nie tak często. Wina neta. Nie znam się na tym ale pewnie Twój net działa normalnie, ale ma taką "przerwę" (dłuższy stop) nie każdy serwer to wytrzymuje i wtedy Cię wywala. Momentalnie rośnie ms (czas dostępu do serwera) do nawet kilku k (tys) żeby po chwili wrócić do normy. Jak już wspomniałem. Nie każdy serwer to akceptuje. Jeśli rozwiążesz problem daj znać.

22.12.2011 22:23
6
odpowiedz
bizOn45
1
Junior

Orzełek to nic nie pomogło :/ chyba bede musial zrobic reinstal lub zrobic od nowa system.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl