Battlefield 3 Problem z 'Rozłaczeniem z grą'
Witam. Od kąd zainstalowałem BF3 po około 10-15 min wywala mnie z gry a na Battlelog-u wyświetla mi się komunikat: ( widoczny na zdjęciu).
Mój komputer spełnia wymagania systemowe. Gra jest oryginalna.
Intel i7 950
nVidia GeFroce GTX 560TI
6gb ram
Win 7 Ultimate
Dodam jeszcze ze na battlelog-u na tym serwerze pokazuje mi ze mam zielony ping (do 54) Z tego co pamiętam internetem mam chyba 3-4 MB.
Jeśli zna ktoś odpowiedz na mój problem proszę o pomoc!!!
Spróbuj zaktualizowac Punkbustera.
Najprawdopodobniej firewall Ci blokuje grę. Spróbuj wyłączyć na jakiś czas wszystkie firewalle także systemowe i wtedy włącz jak będzie to samo, to możesz spróbować zainstalować ponownie grę. Jeśli nadal nic nie pomoże to reinstal systemu/rozmowa z providerem.
Punkbuster jest zaaktualizowany.
Orzełek a mozesz mi powiedziec jak mam wyłaczyc wszystkie firewalle? bo ja sie nie znam na tych sprawach.
Mam to samo. Aktualizacja pb pomaga, ale wywala nadal, tyle, że nie tak często. Wina neta. Nie znam się na tym ale pewnie Twój net działa normalnie, ale ma taką "przerwę" (dłuższy stop) nie każdy serwer to wytrzymuje i wtedy Cię wywala. Momentalnie rośnie ms (czas dostępu do serwera) do nawet kilku k (tys) żeby po chwili wrócić do normy. Jak już wspomniałem. Nie każdy serwer to akceptuje. Jeśli rozwiążesz problem daj znać.
Orzełek to nic nie pomogło :/ chyba bede musial zrobic reinstal lub zrobic od nowa system.